четвер, 14 травня 2009 17:12

Цнотливий священик пропагує "зухвалий та фантастичний секс"

Цнотливий священик пропагує "зухвалий та фантастичний секс"

Католицький священик з Польщі випустив книгу, в якій радить сімейним парам займатися "зухвалим і фантастичним сексом" і любити життя. У книзі "Секс, якого я не знаю", яку в Польщі називають католицькою Камасутрою, отець Ксаверій Кнотц вступає в суперечність з традиційним ставленням церкви до сексу.

"Кожен вид ласки, сексуальної позиції з метою збудження, допускається Богом. В ході статевого акту пари можуть показати свою любов в усіх відношеннях, можуть запропонувати один одному найбільш приємні ласки", - пише в праці святий отець.

За його словами, інтимна близькість окрім задоволення необхідна і для продовження роду. Секс у шлюбі, каже він, не повинен бути нудним, а навпаки, "зухвалим і фантастичним".

Недавно книга поступила в продаж у Польщі. Вона має великий попит у покупців, і отримала підтримку з боку польської католицької церкви. Видавці вже планують її друге видання. Сам святий отець говорить, що до написання праці його спонукали питання сексу, які раніше вважалися католицькою церквою за табу.

"Я порівнюю секс і футбол", - говорить священик. - "В ньому існують свої правила, наприклад, ви не можете грати руками. Разом з тим, те, що відбувається на полі, може бути і дуже цікавим, і дуже нудним", - пише TheDailyTelegraph.

Обозреватель, Правда.ру

Зараз ви читаєте новину «Цнотливий священик пропагує "зухвалий та фантастичний секс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути