четвер, 15 вересня 2022 06:01

Чиї мрії нарешті здійсняться – гороскоп на 15 вересня

Чиї мрії нарешті здійсняться – гороскоп на 15 вересня
Скрутно вестиметься вчителям і студентам. Підводитиме пам'ять. Фото: pixabay.com

15 вересня нічого починати не слід. Справи зайдуть у глухий кут, а нові знайомі завдадуть неприємностей. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Люди будуть упертими й меркантильними, – говорить астрологиня. – За гроші погоджуватимуться на все. Заплющуватимуть очі на порушення закону. Наполягатимуть на хибній позиції, не чутимуть одне одного, у всьому бачитимуть негатив. Стережіться нав'язливих знайомих. Скрутно вестиметься вчителям і студентам. Підводитиме пам'ять. Важко вдаватиметься вивчення іноземних мов. Мрії Левів, Скорпіонів і Терезів нарешті здійсняться. Вашими здібностями захоплюватимуться. Якщо звільняється якась посада, не зволікайте. Беріть участь у співбесіді. Легко й швидко просунетеся кар'єрними сходами".

Овен

Будьте обережними за кермом. Не дозволяйте собі лінуватися і жити з відкладених грошей. Зверніть увагу на вигідні фінансові пропозиції.

Телець

Все повертатиметься бумерангом. За вчинки й обіцянки доведеться відповісти. Прийміть запрошення на побачення. Зустрічатимете особливих людей.

Близнюки

Не варто поповнювати гардероб. Викинете гроші на одяг, який не носитимете. Прислухайтеся до бажань коханих і спробуйте пожити за їхнім графіком.

Рак

Шукати підробітку марно. Бажаної суми не запропонують. Годі згадувати коханим старі образи. Сварка може призвести до розлучення.

Лев

Злагода й мир пануватиме в домі. І все завдяки тому, що ви рідко бачитиметеся з коханими, але в будь-яку вільну хвилину телефонуватимете одне одному. Відвідуйте тренажерну залу. Це допоможе швидко повернутися у форму.

Діва

Вам дадуть пораду й допомогу. Відчуєте, що є небайдужі, на яких можна покластися. Закінчується період розгубленості й відчаю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакансій у Києві в чотири рази менше за претендентів: кого шукають роботодавці

Терези

Не ведіться на акції та розіграші. Можливі проблеми в інтимній сфері. Це тимчасово.

Скорпіон

Зосередьтеся на собі й власних бажаннях. Раціонально використовуйте гроші. Радьтеся з коханими, коли плануєте витрати. Частіше обіймайтеся.

Стрілець

Спостерігайте за тим, куди вас веде життя. Щоб перемогти, доведеться підкоритися. Гарні заробітки принесе робота в команді. Романтичний настрій штовхатиме на пошуки пригод.

Козеріг

Відстоюватимете свої права. Цим налаштуєте проти себе багато людей. Замість того, щоб розширити коло доброзичливців, наживете ворогів.

Водолій

Ви популярні в представників протилежної статі. Не давайте обіцянок двом партнерам одночасно.

Риби

Всі інтереси, мрії і сподівання будуть спрямовані на кар'єрне зростання. Проявляйте себе. На роботі легко завойовуватимете авторитет. Попросіть коханих взяти на себе частину ваших обов'язків удома.

15 вересня обіцяє бути дощовим. Опади очікуються у більшості областей України. Синоптики розповіли, де буде сухо.

Зараз ви читаєте новину «Чиї мрії нарешті здійсняться – гороскоп на 15 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути