Ексклюзиви
середа, 21 червня 2023 06:00

Чиє життя зміниться на краще у день літнього сонцестояння – гороскоп на 21 червня

Чиє життя зміниться на краще у день літнього сонцестояння – гороскоп на 21 червня
21 червня відбудеться літнє сонцестояння. Цієї доби почуття й емоції візьмуть гору над раціональним мисленням. Фото: pixabay.com

21 червня – день літнього сонцестояння. Розпочинається астрологічне літо. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цієї доби почуття й емоції візьмуть гору над раціональним мисленням, - говорить астрологиня. - Не варто з'ясовувати стосунки. Марно добиватися справедливості або шукати істини. Люди не зможуть приймати зважені рішення чи аналізувати. Бажано відмовитися від ділових нарад. Вони перетворяться на балачки ні про що. Відкладіть справи, що потребують тривалого зосередження уваги. Несприятливий час для відкриття нового бізнесу. Похід по крамницях має бути обмежений необхідним мінімумом. Не поспішайте задовольняти свої забаганки. Є ризик витратити гроші на непотріб. Зберігайте терпіння. Діти будуть вередувати більше, ніж зазвичай. Проведіть вечір з рідними. Частіше телефонуйте батькам, навідайтеся до бабусі та дідуся. Літні люди потребуватимуть уваги й допомоги. Життя Левів, Дів, Козорогів і Терезів зміниться на краще у день літнього сонцестояння".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Уранці плануйте майбутнє. Тоді більш тверезо оціните свої можливості та не нашкодите заощадженням. Критично ставтеся до реклами. За гарною картинкою ховатимуться майстри низького гатунку. Не варто наймати майстрів з ремонту.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Підберіть гардероб на літо. Добре носитиметься взуття, куплене після обіду. Розпочинати ремонт не слід. Через брак коштів він триватиме довго. Давайте коханим більше свободи. Не варто підозрювати їх у зраді. Любіть і довіряйте.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не дивіться з сумом у минуле. Усі зміни на краще. Самотнім не слід засиджуватися вдома. Розширюйте коло свого спілкування. Ви справлятимете гарне враження на співбесідників.

Рак (22 червня – 22 липня)

На вас чекає вдалий день. Затримайтеся довше на роботі. Заробітки порадують. Можна купувати авто. Листування у соцмережах стане початком нового роману.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Над людьми братимуть гору тривога і лінь. Важко буде прокидатися вранці. Щоб повернути натхнення і працездатність, поїдьте до лісу чи на озеро, навідайтеся до свого місця сили.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Грошей ледве вистачатиме на щоденні витрати. Пережити скруту допоможуть відкладені заощадження. Із коханими говоритимете різними мовами. Оминайте сварок і взаємних претензій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Об'єм 90-х та ефект мокрого волосся: трендові зачіски цього сезону

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Грошей вдосталь. Можна зайнятися оформленням спадку чи купівлею нерухомості. Побачення краще відкласти. Метушня втомить. Захочеться побути на самоті.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Набридне коритися обставинам, тому наважитеся гребти проти течії і досягатися бажаного. Більшої уваги потребуватиме дім. Не залишайте без нагляду увімкнену побутову техніку. Запобігайте побутовим аваріям.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Занадто багато людей втручатимуться у ваші справи. Почуватиметеся роздратованими. Через це наговорите зайвого коханим. Ніхто краще за них не здатен зрозуміти і підтримати вас.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

У ваше життя прийдуть нові люди і речі. Знайомства і зустрічі переростуть у романтичні стосунки. Більше часу проводьте на природі. Краще вирушити на дачу і попрацювати біля землі. Потішить урожай полуниці.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не спиняйте власної цікавості. Вивчайте іноземні мови та програмування. Це допоможе покращити матеріальне становище. Керівництво захоплюватиметься вами. Демонструйте свої уміння. На вас чекають премії та підвищення зарплатні.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Настає ваш зоряний час. Насолоджуйтеся успіхами і перемогами. Маєте шанс зустріти свою пару. Знайдуться люди, варті ваших почуттів. Через спеку і головний біль турбуватиме безсоння.

19-25 червня розпочинається новий успішний період. Астрологиня розповіла, кому цей тиждень обіцяє високі прибутки та неймовірні повороти долі.

Зараз ви читаєте новину «Чиє життя зміниться на краще у день літнього сонцестояння – гороскоп на 21 червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути