Ексклюзиви
понеділок, 24 липня 2023 06:00

Чиє життя зміниться на краще тут і зараз – гороскоп на 24 липня

Чиє життя зміниться на краще тут і зараз – гороскоп на 24 липня
Настає романтичний період в особистому життя. Кохані відповідатимуть вам взаємністю. Фото: pixabay.com

24 липня утримайтеся від знайомства коханих з батьками. Родичі скористаються нагодою вас пересварити. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Вас дратуватиме непунктуальність нових знайомих, - говорить астрологиня. – Не варто розривати стосунки з ними. Просто спостерігайте і мотайте на вус. Поки не слід нічого руйнувати та змінювати. Більше втратите, ніж здобудете. Настає романтичний період в особистому житті. Кохані відповідатимуть вам взаємністю. Легко буде закохати у себе будь-кого. Життя Тельців і Терезів, Скорпіонів і Козерогів зміниться на краще тут і зараз".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не відкладайте оформлення документів та бесіду з начальством на кінець тижня. Зараз вам швидше вдасться домовитися і порозумітися.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Мріяти можна, діяти - рано. Не спішіть щось кардинально змінювати. Часто доведеться робити вибір, за яку справу взятися швидше. Бракуватиме стабільності. Подбайте про збереження власного майна. Не залишайте цінні речі у камері схову.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Бажання зекономити може обернутися проти вас. Не полюйте за найдешевшими продуктами. Вони можуть бути зіпсованими.

Рак (22 червня – 22 липня)

Добре спостерігайте за всім, що відбувається навколо. Не час для активних дій. Перечекайте і неодмінно виграєте від цього. Не пускайте у сімейні справи родичів та друзів. Їхні поради розсварять вас із партнером.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Зміняться пріоритети. Якщо раніше ви понад усе дорожили роботою, то тепер більше зациклитеся на хобі. Пишіть вірші та пісні, дивуйте усіх кулінарними шедеврами. З'явиться думка, а чи не змінити докорінно вид діяльності.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Дратуватимуть метушня та одноманітна робота. Хотітиметься відпочинку. Втома бере гору над вами. Проведіть вечір за містом. Заробітки будуть скромними. Не варто розпочинати ремонт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для яких трьох знаків липень стане найбагатшим та найуспішнішим місяцем у році – фінансовий гороскоп

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Вас супроводжуватимуть у справах досвідчені колеги. Не втрачайте можливості повчитися. Користуйтеся підказками долі. Тоді наробите менше помилок. Не соромтеся перевірити інформацію і уточнити те, що не дає вам спокою.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Відмовтеся від справ, які можуть зачекати. Не обіцяйте того, що зробити зараз не в силі. Будьте чесними із собою. Більше часу приділіть улюбленій роботі. Можете пережити курортний роман. Не покладайте великих сподівань на ці стосунки.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Ефективність роботи залежатиме від людей, які вас оточуватимуть. Подбайте, аби у вашому оточенні були ті, на кого можна покластися. Надходження грошей гальмуватиметься. Партнери не дотримуватимуться домовленостей.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Обставини та оточення вимагатимуть від вас більше, ніж ви здатні виконати. Не ризикуйте, бо можете втратити власні заощадження. Краще піти у відпустку і присвятити час коханим та дітям.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Працюйте наполегливо, і результат вас потішить. Отримаєте більше, ніж сподівалися. Будьте відвертими із найріднішими. Не варто розповідати комусь свої таємниці.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Зачекайте із освідченням. Не варто будь-що добиватися уваги від людей, які вам подобаються. Зачекайте. Незабаром вони самі забажають проводити більше часу у вашій компанії.

Астрологиня дала вражаючий прогноз на 24-30 липня. Вона розповіла, кому цей місяць наостанок підкине грошей і цікавих пригод.

Зараз ви читаєте новину «Чиє життя зміниться на краще тут і зараз – гороскоп на 24 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути