Ексклюзиви
неділя, 05 березня 2023 06:00

Чиє життя несподівано перетвориться на казку – гороскоп на 4-5 березня

Чиє життя несподівано перетвориться на казку – гороскоп на 4-5 березня
До будь-якої роботи ставтеся відповідально. Ці вихідні не пробачатимуть халатності. Фото: pixabay.com

4-5 березня грошей у гаманці побільшає. Добре заробити вдасться тим, хто намагається збути вживану техніку. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Від покупців не буде відбою, - говорить астрологиня. - До будь-якої роботи ставтеся відповідально. Ці вихідні не пробачатимуть халатності. Хотітиметься швидкого результату, але мало що вдаватимуться одразу. Не відволікайтеся на проблеми інших. Не купуйте смартфонів, відмовтеся від кредитів і відкриття банківських рахунків. Це дні матеріальних втрат. Стоматолога та офтальмолога відвідайте наступного тижня. Життя Тельців, Терезів і Риб несподівано перетвориться на казку".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Коханих засмучуватиме ваша нерішучість. Залежатимете від думки батьків, рідко погоджуватиметеся з чоловіками і дружинами. Бережіть поперек. Не варто пересувати меблі в оселі. Краще проведіть цей час з дітьми. Допоможіть їм із навчанням.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Грошей у гаманці побільшає. Гарно заробите на продажі речей, які у вашому домі лежали без діла. Важко буде відстояти свою думку в колективі чи сім'ї. Ваших порад не чутимуть, прохання ігноруватимуть. Хоча ви бачитимете на кілька кроків вперед і зумієте застерегти від проблем.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Доля подарує другий шанс. Прийміть запрошення на цікаву роботу. Фінансові претензії висуватимуть колишні партнери. Доведеться сплачувати аліменти та судитися за нерухомість.

Рак (22 червня - 22 липня)

Порівнюватимете свої успіхи з іншими і засмучуватиметеся. Не бійтеся конкуренції. Завдяки цьому досягнете більшого. Знайти пару вдасться у вихідні. Сходіть на день народження чи корпоратив. Не економте на потребах сім'ї. Через це посваритеся з коханими.

Лев (23 липня - 23 серпня)

У суботу справи підуть краще. Багато справ встигнете зробити по дому та на роботі. З кожним днем ви стаєте все більш чарівними та привабливими. Закохаєте в себе того, ким давно захоплюєтеся. Час готуватися до побачення.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Досить шукати партнера на одну ніч. У ваше життя прийде справжнє кохання. Буде вдосталь сил і можливостей для реалізації задумів. Вам захочеться чогось нового. Не поспішайте відкривати власний бізнес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для кого цей місяць стане найщасливішим – любовний гороскоп на березень

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Це час подарунків. Отримаєте те, чого давно хотіли. Довіряйте інтуїції. Вона і цього разу не підведе. Цінуйте батьків. Їхня турбота і ласка дозволяють вам і далі почуватися дітьми.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Проаналізуйте, чому незадоволені. Можливо, причина - в обтяжливих стосунках. Порадьтеся з перукарем, як покращити стан волосся. Вдалими будуть стрижки та фарбування. Годі гаяти час перед телевізором. Покажіть усім, чого ви варті. Здатні закохати у себе будь-кого. Хіба це не привід почати нові стосунки з приголомшливим партнером.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Стережіться походу в магазин техніки. Придбаєте річ, яку постійно доведеться ремонтувати. Складно буде зрозуміти поведінку декого з друзів і колег. Кожен намагатиметься обвести навколо пальця. Стережіться тих, хто багато обіцяє.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Скрутний період позаду. Вам повернуть борги та запропонують вигідні умови співпраці. Деякі речі в домі потребуватимуть уваги. Не економте. Зіпсована проводка чи каналізація можуть завдати багато шкоди.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Купуйте ноутбук чи смартфон. Вони служитимуть довго. Не шукайте приводів для сварки з коханими. Важко буде помиритися. Увечері в суботу запросіть у гості батьків. Їм хочеться більше часу проводити з онуками. Скористайтеся можливістю відпочити. Відкладайте смартфони, коли сідаєте за сімейний стіл. Вам є про що поспілкуватися з коханими.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Самопочуття завадить поїхати далеко від дому. Дадуться взнаки втома та авітаміноз. Зменшіть витрати на їжу. Йдіть до магазину зі списком продуктів. Не купуйте зайвого біля каси. Це дозволить заощадити і покращити фігуру навесні.

Тиждень з 26 лютого по 5 березня буде знаковим для українців. Відчуємо полегшення і впевненість у завтрашньому дні.

Зараз ви читаєте новину «Чиє життя несподівано перетвориться на казку – гороскоп на 4-5 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути