середа, 19 квітня 2017 12:34

Читачі Gazeta.ua допомогли двом хворим дітям

На сайті Gazeta.ua в розділі "Допомога" діє благодійний проект спільно з "Українським фондом допомоги". Завдяки йому читачам вдається зібрати гроші на лікування важкохворих дітей. У березні читачі допомогли ще двом дітям.

 

"Максима Шерстяка прооперують в кінці квітня. У хлопчика вроджена вада серця, дефект міжшлуночкової перегородки, врятує ендоваскулярна операція. Допомогти беруться лікарі ендоваскулярного відділення Київського інституту серця. Вартість лікування 101 757 гривень. Таких грошей у рідних Максима не було. Наші читачі і партнери "Українського фонду допомоги" зібрали всю необхідну суму. Рідні Максима висловлюють подяку усім, хто відгукнувся на допомогу", - розповідає Роман Бєценко, координатор програм фонду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вікторії Кравченко потрібні гроші на лікування церебрального паралічу

Читачі також допомогли оплатити лікування судинної мальформації обличчя (винної плями) вартістю 32 200 грн для 2-річної Аріадни Рощупкіної.

Допомогти дітям можна, скориставшись системою електронних платежів на сайті фонду

Також допомогти можна відправивши SМS-повідомлення зі словом "DOBRO (ДОБРО)" на короткий номер *3809*. Вартість повідомлення 9 грн. Послуга доступна абонентам операторів "Київстар", Vodafone, Lifecell.

Зараз ви читаєте новину «Читачі Gazeta.ua допомогли двом хворим дітям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути