Ексклюзиви
понеділок, 25 жовтня 2010 14:12

Чиновницю Черновецького, яка ховалась у психлікарні, затримали ще раз

Чиновницю Черновецького, яка ховалась у психлікарні, затримали ще раз

Співробітники правоохоронних органів затримали екс-начальника Головного управління охорони здоров'я Київської міської держадміністрації (КМДА) Людмилу Качурову. Про це заявила прес-секретар управління СБУ в Києві Оксана Лелюк.

За її словами, рішення про затримання екс-чиновника на два місяці ухвалив Печерський районний суд. Відносно Качурової порушена кримінальна справа за ч.2 ст. 210 Кримінального кодексу України (порушення законодавства про бюджетну систему України).

Нагадаємо, правоохоронні органи вже затримували Качурову в липні. "В результаті оперативного супроводу цієї кримінальної справи управління по боротьбі з економічною злочинністю київської міліції зібрало досить матеріалів, для того, щоб було порушено кримінальну справу проти начальника Головного управління з питань охорони здоров'я КМДА", - заявляв тоді начальник центру громадських зв'язків ГУ МВС України в місті Києві Володимир Поліщук.

Качурова - не єдиний чиновник з команди мера Києва Леоніда Черновецького, яка була затримана співробітниками правоохоронних органів за останні кілька місяців. Так, у вересні Печерський районний суд Києва прийняв рішення про взяття під варту начальника Головного управління охорони культурної спадщини КМДА Руслана Кухаренка. Також була заарештована начальник управління з питань землекористування і містобудування секретаріату Київради Світлана Макєєва.

Крім того, 18 жовтня в момент отримання частини хабара в службовому кабінеті був затриманий начальник Головного управління транспорту КМДА Олексій Бархатов. За матеріалами СБУ прокуратура Києва порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 Кримінального кодексу України (отримання хабара).

ЛІГА.

Зараз ви читаєте новину «Чиновницю Черновецького, яка ховалась у психлікарні, затримали ще раз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути