середа, 24 березня 2021 08:43

Чим здивує погода на початку квітня: прогноз на наступні 2 тижні

Чим здивує погода на початку квітня: прогноз на наступні 2 тижні
В Одесі температура повітря покаже стабільний підйом. Фото: pixabay.com

Сніжна прохолодна погода залишатиметься в Україні до кінця березня. А у перший же тиждень квітня продемонструє стабільне потепління.

Нічні морози лише місцями нагадуватимуть про тривалу зиму, йдеться у прогнозі Meteoprog.

У Київі з 24 по 28 березня температура повітря становитиме біля +10°С, після чого впаде до +4°С вдень 29 числа. Стовпчики термометрів покажуть +14°С вже 2 квітня. До кінця першого тижня другого весняного місяця температура коливатиметься у межах +6...9°С. Нічні морози повністю не зникнуть. Незначні опади у вигляді дощу очікуються 4 та 5 квітня.

У Харкові до 29 березня температура становитиме +3...8°С. Потім очікується стабільне щоденне потепління до +14°С. 7 квітня буде +9...12°С. Ночами не нижче нуля. Протягом найближчих 2 тижнів опади очікуються 25 березня, прогнозують сніг із дощем. 29 березня та 4 квітня йтиме дощ.

В Одесі температура повітря покаже стабільний підйом з 25 до 29 березня. У цей період прогнозують +4...12°С. До 7 квітня очікується коливання температури в межах +7...10°С. Ночами також буде досить тепло. Опади лише 25-26 березня.

У Львові найближчі 2 тижні буде досить тепла погода. Із 24 по 30 березня очікується зростання температури повітря від +4...17°С. 28 березня прогнозується дощ. По 5 квітня стовпчики термометрів коливатимуться у межах +10...5°С. До +15°С буде 7 квітня. Нічні морози прогнозують лише 5-6 квітня -3...4°С.

У Дніпрі 24-25 березня буде ще прохолодно, очікується сніг із дощем, а потім температура повітря підійматиметься до 2 квітня до +15°С. Нічні морози вже не очікуються.

У Запоріжжі буде похмуро та прохолодно. Сніг із дощем у четвер і п'ятницю, а потім стовпчики термометрів підійматимуться до +15°С.

В Ужгороді буде тепло і без опадів практично всі 2 тижні: температура повітря буде коливатися в середньому в межах +9...15°С, а найтеплішими днями стануть 30 березня та 2 квітня. Вночі морози все ж будуть: 5 і 6 квітня прогнозується -2...3°С.

У Миколаєві ще буде відносно прохолодно і з дощем та снігом. 26 березня стовпчики термометрів поповзуть вгору. 2 квітня буде +9...16°С. 7 числа очікується близько +12°С. Нічних морозів та опадів більше не буде. Трохи дощитиме лише 4 квітня.

У Сумах до 29 березня температура повітря продемонструє незначний підйом зі спадом, а потім почнеться стабільне щоденне потепління від +4...14°С. З 7 квітня стовпчики термометрів коливатимуться в межах +8...11°С. Опади у вигляді дощу будуть 29 березня, а ще 2 і 4 квітня.

У Черкасах 24 і 25 березня буде сніг з дощем і +3...5°С. Із 26 березня почне теплішати до +14°С. З 7 квітня стовпчики термометрів будуть варіюватися в межах +8...10°С.

У Чернігові найближчі 2 тижні будуть майже без опадів. Дощитиме трохи тільки 29 березня, а також 4-5 квітня. Температура повітря в середньому буде варіюватися в межах від +7...11°С. Найтеплішими днями стануть 1-2 квітня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україну знову засипле мокрим снігом

У низці областей очікуються опади у вигляді мокрого снігу, а на початку квітня можливе похолодання.

Зараз ви читаєте новину «Чим здивує погода на початку квітня: прогноз на наступні 2 тижні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути