Ексклюзиви
вівторок, 22 серпня 2023 06:00

Цим трьом знакам доля готує особливий подарунок – гороскоп на 22 серпня

Цим трьом знакам доля готує особливий подарунок – гороскоп на 22 серпня
День не сприяє романтичним планам. Перше побачення і пропозицію руки й серця краще відкласти. Фото: pixabay.com

22 серпня гальмуватимуться перемовини й транспортні перевезення. Важко йтиме навчання. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Уповільнюється рух Меркурія, - говорить астрологиня. – Незабаром розпочнеться період його ретроградності. Підводитиме зв'язок. Однак чудово працюватиме критичне мислення. Вівторок бажано присвятити перевірці виконаної роботи, наведенню порядку у справах. Не робіть зауважень людям. Їхня реакція буде жорсткою. День не сприяє романтичним планам. Перше побачення і пропозицію руки й серця краще відкласти. Пильнуйте під час шопінгу. Зростає ризик придбання неякісного товару. Перевіряйте термін реалізації продуктів. Слідкуйте за сумісністю медпрепаратів. Почастішають випадки отруєння й алергії. Справи підуть краще у Близнюків, Левів і Терезів. Цим трьом знакам доля готує особливий подарунок. Отримаєте бажане. Час насолоджуватися перемогою".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Зумієте легко здобути те, про що давно мріяли, і позбутися усього, що заважає. Змініть вид діяльності, який забирає багато сил, але не дозволяє заробити достатньо грошей.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Можна купувати смартфони та планшети для навчання. Вони служитимуть довго. Поводьтеся обережно з вогнем. Є небезпека отримати опіки. Не варто починати нового курсу косметичних процедур.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Відмовтеся від кредитів, не позичайте гроші у родичів. Повернути доведеться набагато більше, ніж узяли. Купівлю квартири чи авто перенесіть на осінь.

Рак (22 червня – 22 липня)

Часто згадуватимете дитинство і юність. Нахлине ностальгія. Запросіть на обід батьків та друзів дитинства. Перегляньте сімейні фото. Згадайте тих, кого немає поруч.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Ранок – чудовий час для шопінгу. Купуйте одяг та канцтовари для школи. Увечері до магазину іти не слід. Продавці підсовуватимуть товар із браком. Його повернення займе чимало часу і зіпсує настрій.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

На першому місці має стояти власне "я". Якщо не подбаєте про себе, про вас не потурбується ніхто. Утримайтеся від придбання нерухомості. Грошей вистачатиме, вигідних пропозицій буде вдосталь, але куплені будинки та квартири матимуть приховані проблеми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які перші два церковних свята змінюють дату: календар на вересень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Тим, хто бажає познайомитися із багатим нареченим, випаде шанс зустріти таку пару. Але будьте готові до того, що людина не задовольнятиме вас характером.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Експериментуйте з іміджем. Вдало змінити зачіску вдасться вранці, підібрати новий стиль одягу – увечері.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Кохані будуть заклопотані тим, як подвоїти заробітки, тому надовго зникатимуть з дому. Не ревнуйте. Довіряйте тим, кого любите.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Отримаєте бажану посаду, зумієте розпочати власну справу. Але для цього доведеться вийти із зони комфорту. Будете займатися тим, що любите, ще й заробляти вдосталь грошей..

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не користуйтеся кредитками. Розраховуйтеся готівкою за товари та послуги. Тоді вдасться уникнути зайвих витрат. Не роздавайте обіцянок. Обставини завадять дотриматися слова.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не відмовляйтеся від спілкування з малознайомими людьми дорогою на роботу чи відпочинок. Спроба знайти свого партнера через службу знайомств буде вдалою.

Тиждень з 21 по 27 серпня буде непростим, але цікавим. Астрологиня розповіла, у чому його унікальність і як він наблизить нас до перемоги.

Зараз ви читаєте новину «Цим трьом знакам доля готує особливий подарунок – гороскоп на 22 серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути