вівторок, 17 жовтня 2023 06:00

Цим двом знакам доля готує особливий подарунок – гороскоп на 17 жовтня

Цим двом знакам доля готує особливий подарунок – гороскоп на 17 жовтня
Налагоджуйте діалог з колегами. Разом ви здатні значно більше, ніж наодинці. Фото: pixabay.com

17 жовтня – це час людей, які вміють мислити нестандартно, бачать те, що не помічають інші. Прислухайтеся до своїх бажань. Уві сні отримаєте підказку, що робити далі. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Оберігайте свій простір від втручання сторонніх осіб, - говорить астрологиня. – Змінювати плани під їхнім впливом – погана ідея. Не поспішайте реалізовувати і власні задуми. Швидше за все, вони виявляться нежиттєздатними. Займіть свій день невеликими корисними справами. Налагоджуйте діалог з колегами. Разом ви здатні значно більше, ніж наодинці. Не залишайтеся надовго на самоті. Прибирайте, ремонтуйте, займайтеся фізичною роботою. Саме так можна буде відволіктися від сумних думок. Знайдіть час для заняття фізкультурою і спортом. Тіло потребуватиме руху. Відкладіть косметичні процедури. Вони пройдуть невдало. Щасливчиками себе відчують Терези та Риби. Цим двом знакам доля готує особливий подарунок".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Менше розповідайте про свої таємниці, бо навколо чимало недоброзичливців. Вдалий час позбутися шкідливих звичок. Слабке місце — шкіра. Турбуватимуть набряки й фурункули.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Хочете чогось досягти, працюйте на повну силу. Нічого не даватиметься просто. Покращуйте інтер'єр у домі. Вдалим буде придбання меблів для кухні. Не варто купувати матрац. На ньому спатимете погано, прокидатиметеся втомленим.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Люди, яким раніше довіряли, можуть вчинити підступно. Бракуватиме відчуття стабільності. Відкладіть розподіл спадку. Не варто планувати поповнення — дитину важко буде виносити. Стережіться травм голови. Надокучатиме мігрень.

Рак (22 червня – 22 липня)

Усміхнеться удача. Настав час кар'єрного зростання. Нова посада відповідатиме амбіціям. Втомилися доводити свої почуття коханим? Спробуйте дослухатися до їхніх бажань.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Колеги спробують використати вас у власних цілях. Не піддавайтеся на провокації. Важко тим, хто доглядає за літніми родичами. Вислуховуйте їх, умійте змовчати. Вдасться позбутися шкідливих звичок.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Пошук пари починайте увечері цього дня. Буде вибір із двох чи трьох претендентів. Прислухайтеся до серця. Слідкуйте за тиском. Носіть із собою ліки від головного болю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знаки-суперщасливчики: у чиє життя повернуться гроші та успіх

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Зачекайте з будівництвом і ремонтом. На це не вистачатиме грошей. Роботою майстрів залишитеся незадоволені. Перестановка меблів в домі не сподобається іншим членам родини. Не засмучуйтеся через зміни, які відбудуться цього дня. Зникне все, що заважало. Це дозволить почати справи з новими силами.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Відкриється друге дихання. Не засмучуйтеся, якщо довго нічого не вдавалося. Зараз ваша праця принесе гарні плоди. Попереду кар'єрний ріст і нові можливості. Можна здавати на права і купувати авто. Будьте обережні біля мангалу, аби не повернутися з пікніка з опіками.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не намагайтеся повернути людей, які віддалилися. Зачекайте з купівлею нерухомості. Куплена квартира може виявитися сирою й холодною. Укладення шлюбу краще відкласти. Сімейне життя буде неспокійне.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Не беріть шлюб через кілька місяців після знайомства. Скоро побачите справжнє нутро партнера. Якщо діти захочуть пожити окремо, підтримайте їхнє рішення. Здивуєтеся, як швидко вони оцінять турботу та підтримку, яку отримували від народження.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Вашу працю оцінять гідно. Не ховайтеся за спинами колег. Зможете повести колектив уперед. Це час прориву і великих можливостей. Підтримайте самотніх сусідів. Людям бракує підтримки і доброго слова.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Негаразди відступлять. Повернуться сили та натхнення. Діалог з дітьми не складеться. Старі методи виховання перестануть діяти. Шалений темп роботи швидко втомить. Не плануйте на пізню годину зустрічей і переговорів.

Протягом тижня з 16 по 22 жовтня багато хто побачить світло в кінці тунелю. Але зараз не час приймати ключові рішення і запускати нові проєкти. Астрологиня назвала три знаки, на які чекають зоряний час та нові фінансові можливості.

Зараз ви читаєте новину «Цим двом знакам доля готує особливий подарунок – гороскоп на 17 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути