вівторок, 16 січня 2024 09:10

Цим чотирьом знакам судилося розбагатіти - гороскоп на 16 січня

Цим чотирьом знакам судилося розбагатіти - гороскоп на 16 січня
Попереду дуже успішний період у Левів і Риб. Фото: pixabay.com

16 січня утримайтеся від бійок. Якщо хочете помахати кулаками, сходіть у тренажерну залу, побийте грушу. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Особливими цього дня себе відчують Тельці, Леви, Скорпіони і Водолії, - говорить астрологиня. - Цим чотирьом знакам судилося розбагатіти. Якщо плануєте завести кота чи собаку, після обіду відвідайте притулок для тварин. Там знайдете вірного друга на все життя. Дратуватимуть друзі. За деякі їхні вчинки буде соромно вам. Замість того, щоб заганяти себе у депресію, запишіться до психолога. Попереду дуже успішний період у Левів і Риб".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не варто зациклюватися на дрібних неприємностях. Беріть від життя усе найкраще. Насолоджуйтеся здобутими результатами. Увечері на вас чекає неймовірне побачення. Прийміть запрошення на зустріч.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Справите гарне враження на нових знайомих. Зараз Ви здатні причарувати будь-кого. Присвятіть цей час пошуку своєї пари.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Вам багато чого пропонуватимуть та обіцятимуть. Доведеться швидко робити свій вибір. Добре обдумайте, чого хочете насправді.

Рак (22 червня - 22 липня)

Вдалий час, аби запускати власну справу. Вдасться добре заробити на бізнесі, який розпочнете після обіду. Купуйте нове взуття та косметику.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Чудовий час, аби обмінюватися досвідом. Зростуть заробітки у репетиторів та психологів. Не налягайте на каву та енергетики. Замініть їх на узвар з сухофруктів, сік та лимонад.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Вам з коханими хотітиметься зовсім різного. Проведіть цей день наодинці. З головою пориньте у власні справи. Відчуєте приплив енергії на світанку. Присвятіть цей час невідкладним справам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому світить заможне життя та кар'єрний ріст - фінансовий гороскоп на січень

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Доки інші відпочиватимуть, ви переробите купу справ. За кожну з них беріться у гарному настрої, тоді й результат буде потішним. Високі заробітки обіцяє вечір. Купуйте нове обладнання для власного бізнесу. Не варто планувати переїзд на нове місце проживання.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Навколо багато охочих давати вам непрохані поради. Поставте цих розумників на місце. Довіряйте власному серцю, а не намовлянням знайомих. Вдалий день для придбання меблів. Оберіть нові шафу, ліжко чи диван.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не витрачайте гроші на вживану техніку. Вона скоро вийде з ладу. Не віддавайте у ремонт смартфони та ноутбуки. Майстри цього дня не впораються зі своїми обов'язками, а навпаки нашкодять техніці.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не шукайте пригод на свою голову. Оминайте знайомих, які напрошуються до вас у гості. Ввічливо перенесіть їхній візит на інший день. Не варто цього дня записуватися на косметичні процедури. Результатом навряд чи будете задоволені.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гарний день для початку навчання, будівництва чи переїзду на нове місце проживання. Щаститиме подорожнім. Можна планувати відрядження. Зірки не сприятимуть людям творчих професій. Відчуватиметься брак натхнення.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Не час думати про зміну місця роботи чи співбесіду заради здобуття нової посади. Забуватиметься найважливіше у найвідповідальніші моменти. Імпровізуйте. Друга половина дня не буде вдалою для початку нових справ і підписання важливих документів.

Астрологиня приголомшила гороскопом на цей тиждень. Довідайтеся першими, які знаки відчують себе успішними.

Зараз ви читаєте новину «Цим чотирьом знакам судилося розбагатіти - гороскоп на 16 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути