четвер, 04 лютого 2021 08:05

Циклон Siegbert пронесеться Україною. Про що попередили синоптики

Циклон Siegbert пронесеться Україною.  Про що попередили синоптики
4 лютого в Україні пануватиме циклон Siegbert. Він принесе значні опади - дощі, а в деяких регіонах будуть снігопади та мокрий сніг з дощем. Фото: t.me/KyivCityOfficial

4 лютого в Україні пануватиме циклон Siegbert. Він буде рухатися із заходу на схід і принесе значні опади. На більшій частині території - дощі, а в деяких регіонах будуть снігопади та мокрий сніг з дощем.

Також синоптики попереджають про потужний вітер, пориви якого в північно-західних областях сягатимуть 20 м/с, йдеться в прогнозі на сайті Meteoprog.

Майже на всіх дорогах України, крім південних і східних регіонів, утримається ожеледиця. Також синоптики говорять про тумани в центральних і західних, а також у Сумській областях. Місяцями видимість знизиться до 100 м.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві січень встановив 9 температурних рекордів

Температура повітря у центральних регіонах буде від +1 до +4 градусів протягом доби. Дощитиме. У західних областях стовпчики термометрів покажуть від +5 до +8 градусів вдень та від +1 до +4 градусів вночі. Очікуються дощі, а в Карпатах - сніг. У північних потеплішає до +5 градусів, а вночі температура повітря не опуститься нижче нуля. Прогнозуються дощі та мокрий сніг.

У східних областях температура повітря очікується в межах +3... +6 градусів вдень, а вночі - від +1 до +4 градусів. Буде хмарно, пройдуть дощі. На Півдні потеплішає до +10 м, а в нічний час стовпчики термометрів будуть варіюватися між +1 і +4 градусів. Очікується дощова погода.

У Києві температура повітря вдень становитиме +2...+5 градусів, вночі від нуля до +3 градусів. Прогнозується дощ і мокрий сніг.

У селі Гайдари Харківської області бабак Тимко III спрогнозував прихід весни в Україну. Каже, весна вже настає. Буде рання, але це не значить, що за тиждень-два, треба трохи почекати, через 6 тижнів буде тепло. З будиночка чотирилапого провісника дістала Надія Токарська.

Зараз ви читаєте новину «Циклон Siegbert пронесеться Україною. Про що попередили синоптики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути