четвер, 30 березня 2023 06:00

Ці знаки почуватимуться справжніми щасливчиками – гороскоп на 30 березня

Ці знаки почуватимуться справжніми щасливчиками – гороскоп на 30 березня
Думайте, що та коли їсте. Не налягайте на калорійні продукти увечері. Фото: pixabay.com

30 березня підвищується плодючість організму. Можна подбати про поповнення в родині. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Четвер – день здорового способу життя, - говорить астрологиня. – Не приділяйте надто багато уваги робочим питанням. Гарно налагоджений бізнес працюватиме добре по інерції. Проблемні питання не вдасться вдало розв'язати. Перемовини заходитимуть у глухий кут. Бажано раніше закінчити робочий день. Більше часу приділіть собі. Подбайте про корисне харчування й повноцінний сон. Більше рухайтеся. Вдалий час для початку тренувань та оздоровчих процедур. Звертайтеся за порадами до фахівців й експертів. Діліться власним досвідом. Їжа добре засвоюватиметься. Зростає схильність до збільшення ваги. Думайте, що та коли їсте. Не налягайте на калорійні продукти увечері. Справжніми щасливчиками цього дня почуватимуться Овни, Діви, Близнюки і Козероги. У ваших гаманцях стане більше грошей. Цікаві пропозиції отримаєте від коханих. Прислухайтеся до їхніх порад".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не чекайте, що все вдаватиметься легко. Якщо хочете чогось досягти, доведеться не досипати і працювати удвічі більше. Не приймайте гарячих ванн. Уникайте стресових ситуацій. Надмірне хвилювання спровокує напади тахікардії. Слідкуйте за змінами у роботі серця.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Багатьом закортить поїхати на заробітки. Добре обдумуйте таке рішення. Порадьтеся з чоловіком чи дружиною. Кохані розраховують на вашу відвертість і надійність.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Захочеться кардинально змінити своє життя. У вас з'являться впливові опікуни, готові підтримати у будь-який момент. Прислухайтеся до їхніх порад. Вдалий час позбутися шкідливих звичок і сісти на дієту.

Рак (22 червня – 22 липня)

На вас чекає день відкриттів. Джерелом натхнення будуть кохані й діти. Успіхом закінчаться справи, за які візьметеся з азартом. Не варто ризикувати посадою заради швидкого збагачення.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Самотнім час шукати пару. Вам траплятимуться яскраві особистості. Хоча заволодіти їхньою увагою буде непросто. Дослухайтеся до порад старших родичів. Високою буде плодючість організму. Час подумати про поповнення в родині.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Як ніколи хотітиметься влади. Будете готові на все заради того, щоб наказувати і керувати. Через відсутність підтримки в колективі, часто доведеться відступати від своїх цілей. Жага влади може змусити піти на службовий злочин, підроблення документів. Ризикуєте бути спійманими на гарячому, приниженими і покараними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці три знаки зведуть з розуму кого завгодно – любовний гороскоп на квітень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

У четвер затійте генеральне прибирання. Позбавтеся усього, що заважає. Кохані втомилися від вашого бурчання. Не перетворюйтеся на енергетичних вампірів. Цінуйте те, що маєте.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

З'ясуєте, хто є хто у вашому оточенні. Вдаватиметься робота, на яку бракувало сили. Не варто змінювати місце проживання. Тим, хто вирушить за кордон, скоро доведеться повернутися додому.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не відмовляйте собі у забаганках. Придбані речі добре служитимуть. Зустрінете людину, з якою можете пов'язати життя. Ходіть на побачення. Придивляйтеся до нових знайомих.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

У життя повернуться колишні кохані. Не погоджуйтеся відновити стосунки. Наступите на ті самі граблі. Вдасться здійснити неможливе і заробити неочікувано багато.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

День виявиться непростим, але успішним. Спробуйте діяти в команді, тоді легше буде керувати людьми і досягати результату. Найбільше досягне той, хто не боїться ризикувати. Почастішають мігрені.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Період застою позаду. Будете в центрі уваги. Організуєте навколо себе однодумців. Знадобиться вміння швидко підлаштовуватися. З'явиться стимул працювати і заробляти якомога більше. Вам можуть довірити важливу посаду.

Протягом тижня з 27 березня по 2 квітня легко засвоюватимуться звички. Люди ставатимуть залежними від ліків. Кому та що принесе тиждень великого успіху та перемог.

Зараз ви читаєте новину «Ці знаки почуватимуться справжніми щасливчиками – гороскоп на 30 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути