четвер, 06 жовтня 2022 06:00

Чиї заробітки сягнуть максимуму – гороскоп на 6 жовтня

Чиї заробітки сягнуть максимуму – гороскоп на 6 жовтня
Отримаєте гарну винагороду за роботу влітку. Фото: pixabay.com

6 жовтня не змінюйте основного виду діяльності. Робіть звичні справи. Цього дня легше втратити, аніж набути. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Ініціативних людей оточення сприйме як порушників усталеного порядку, – говорить астрологиня. – Притримайте пропозиції до п'ятниці. Не йдіть на співбесіду з працевлаштування. Знайдеться причина для відмови. Люди не погоджуватимуться одне з одним. Тому робота наодинці стане результативнішою. Заробітки Тельців, Левів і Скорпіонів сягнуть максимуму. Ви отримаєте гарну винагороду за роботу влітку. Частину заробленого зберігайте у валюті. Відвідування крамниць краще відкласти. Особливо, якщо планували придбати побутову техніку. Змінювати імідж не час. Спроба виявиться невдалою".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Складно буде зрозуміти справжні мотиви поведінки знайомих і сусідів. Кожен намагатиметься ошукати. Стережіться тих, хто багато обіцяє.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Знайти пару вдасться ввечері. Сходіть на день народження чи новосілля. Ви вражатимете всіх.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Цінні речі губитимуться в транспорті. Стежте за смартфонами й сумками. Фінансові претензії висуватимуть колишні чоловіки й дружини. Доведеться сплачувати аліменти.

Рак (22 червня – 22 липня)

Близькі намагатимуться повчати. Це дратуватиме. Не беріть під опіку племінників і внуків. Нехай про їхній розвиток подбають батьки.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Довіряйте інтуїції. Зумієте вчасно спинитися і не накоїти помилок. Не варто змінювати роботу чи професію.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Цінуйте тих, з ким пліч-о-пліч багато років. Кращої пари годі шукати. Це хороший час для пошуку друзів, але не коханих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що буде з доларом і на що виростуть ціни – фінансовий гороскоп на жовтень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не розповідайте про плани колегам, бо вкрадуть ваші ідеї. Робіть те, що задумали. Результат приємно здивує. Грошей буде вдосталь, але вигідно їх вкласти поки не вдасться.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Бракуватиме підтримки рідних. Захочеться провідати й обійняти батьків. Зменшіть витрати на їжу. Купуйте тільки те, що запланували. Не піддавайтеся на акції, якими б спокусливими ціни не були.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не заздріть чужому успіху. Порадійте за дітей і коханих, станьте їхньою опорою. Може раптово підвищитися артеріальний тиск. Стежте за роботою серця, не зловживайте кавою.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Вдаватиметься усе, за що візьметеся. Це вдалий період, щоб просуватися кар'єрними сходами, купувати техніку для роботи й дому. Ноутбуки й смартфони служитимуть довго.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Почуєте неприємні балачки про себе від родичів. Не намагайтеся когось переконати. Нехай про вас говорять вчинки, а не чутки. Потеплішає. Але це не привід повертатися до шортів.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Проаналізуйте, чому ви незадоволені. Можливо, причина в обтяжливих стосунках. Не намагайтеся втримати того, хто хоче піти. Цінуйте тих, хто поруч за будь-яких обставин.

Жовтень – місяць злих язиків, заздрощів, пліток і дикої конкуренції. Виграють ті, хто вміє змовчати. Астрологиня розповіла, які знаки зодіаку здатні закохати в себе будь-кого.

Зараз ви читаєте новину «Чиї заробітки сягнуть максимуму – гороскоп на 6 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути