Ексклюзиви
неділя, 02 липня 2023 06:35

Ці три знаки отримають у вихідні все, що забажають – гороскоп на 1-2 липня

Ці три знаки отримають у вихідні все, що забажають – гороскоп на 1-2 липня
Відпочивайте у затінку, купайтеся, їжте багато ягід та насолоджуйтеся прохолодним мохіто. Фото: pixabay.com

1-2 липня на місці не сидітиметься. Можна спланувати невелику подорож, провести час у приємній компанії. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Вихідні обіцяють принести масу яскравих вражень, - говорить астрологиня. – Задовольняйте свою цікавість. Початок липня буде спекотним. Та ще й наближається повня. Тому тривалий час знаходитися на сонці не бажано. Відпочивайте у затінку, купайтеся, їжте багато ягід та насолоджуйтеся прохолодним мохіто. Відмовтеся від масних страв та алкоголю. Вразливою буде печінка. Вам можуть довірити важливу посаду чи запропонувати нові обов'язки. Якщо не готові працювати понаднормово, не погоджуйтеся на такі зміни у кар'єрі. Тельці, Терези і Водолії у ці вихідні отримають усе, чого забажають".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Заробітки зростуть. Перенесіть покупку коштовних речей. Чужі гроші вводити у бізнес краще з наступного тижня. Не розкривайте душу перед малознайомими людьми. Секрети використають проти вас.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не варто вкладати гроші у нерухомість, купувати валюту чи коштовності. Беріть з собою обмежену суму грошей, аби не витратити усе і одразу. Ризикуєте закохатися у давнього знайомого чи сусіда. Не чекайте взаємності.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Самотнім час шукати пару. Вам траплятимуться яскраві особистості. Гроші надходитимуть до кишені вчасно. Не ігноруйте можливості підзаробити. Спокійно реагуйте на критику.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не вистачить сміливості приймати рішення і відповідати за них. Переговори плануйте на наступний тиждень. У вихідні конструктивної розмови не вийде. У магазин за технікою вирушайте у суботу. Це будуть вигідні покупки.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Діти можуть віддалитися від батьків. Дозвольте їм приймати рішення, аби не втратити довіру. Заробіток не відповідатиме вимогам. Важко буде самостійно вести бізнес та переговори. Підкоріться волі партнерів

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Працюйте наполегливо. Винагорода буде щедрою. Довіряйте інтуїції. Обмежте спілкування з людьми, які дратують. Це чудовий час, аби записуватися у спортзал. Вдасться швидко повернути себе у форму. Будете задоволені результатом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для яких трьох знаків липень стане найбагатшим та найуспішнішим місяцем у році – фінансовий гороскоп

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не намагайтеся закохати когось у себе. Залишайтеся собою. Свою пару зустрінете випадково. Фінансова ситуація залежатиме від ефективної роботи в команді. Заробити самостійно не вдасться.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не варто відкривати душу перед незнайомцями. Вони спочатку співчуватимуть, а потім зроблять вас героєм пліток. Відпочиньте з дітьми. Вони насолоджуватимуться вашим товариством. Це чудова можливість передати їм свій досвід. Більше читайте разом. Покажіть улюблений фільм чи мультик. Здивуєтеся, що ваші смаки однакові.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Відкриєте у собі нові таланти. Почнете співати, малювати чи писати вірші. Будете в епіцентрі уваги. Легко зумієте організувати навколо себе однодумців. Грошей не вистачатиме, але вміння економно жити дозволить почуватися задоволеним при мінімальних витратах.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

На вас чекають подорожі і відрядження. Відмініть фінансові операції. Шлюб краще перенести на кінець місяця. Частіше вирушайте на зустріч з друзями, аби перебування на самоті не спричинило депресії.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Прилаштуватися до режиму життя рідних буде непросто. Їм доведеться жертвувати відпочинком заради роботи. Ви навряд чи готові взяти на себе частину їхніх обов'язків. Витрати на відпочинок розділіть з родичами.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Перш ніж почнете шукати нову роботу, покращіть свій рівень англійської. Читайте книги іноземною, розширюйте словниковий запас.

Липень – місяць побачень і суперуспішних знайомств. Друзі намагатимуться звести вас з кимось. Не пручайтеся. Це буде гідна та цікава кандидатура. Астрологиня розповіла, кому середина літа подарує справжнє кохання.

Зараз ви читаєте новину «Ці три знаки отримають у вихідні все, що забажають – гороскоп на 1-2 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути