неділя, 24 вересня 2023 20:01

Ці п'ять знаків отримають усе і одразу – гороскоп на 25 вересня – 1 жовтня

Ці п'ять знаків отримають усе і одразу – гороскоп на 25 вересня – 1 жовтня
Щасливчиками себе відчують Раки, Овни і Козороги, Діви і Скорпіони. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 25 вересня по 1 жовтня грошей у кишені стає більше. Побалуйте себе подарунками за сумлінну працю. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це вдалий час, аби купувати холодильники і посудомийні машинки, – говорить астрологиня. - Переслідуватиме відчуття – скільки б не працював, міг зробити більше. Не соромтеся звертатися за порадою до колег по роботі. У понеділок гарну річ вдасться купити з хорошою знижкою. Вівторок принесе шанс багатьом заявити про себе. Демонструйте свої здібності. У п'ятницю в людях прокинеться почуття патріотизму. Почнемо знову активно збирати кошти на Збройні сили України. Ефективнішою буде робота вночі. Щасливчиками себе відчують Раки, Овни і Козороги, Діви і Скорпіони. Ці п'ять знаків отримають усе і одразу. Виявляйте наполегливість, якщо хочете чогось досягти".

Овен (21 березня – 20 квітня)

З'явиться кілька вигідних фінансових пропозицій. Не пропустіть свого шансу розбагатіти. Навчайтеся і покращуйте свої уміння. Зав'яжете чимало корисних знайомств, які регулярно виручатимуть.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Тиждень не підходить для того, аби щось розпочинати. Не варто повертатися на старе місце роботи чи відновлювати стосунки.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не варто вирушати за покупками. Ризикуєте зіпсувати настрій та марно витратити гроші. Стосунки з коханими наприкінці тижня зіпсує відверта розмова. Не варто розповідати одне одному таємниці, які багато років намагалися приховувати.

Рак (22 червня – 22 липня)

Розпочнеться період справжнього піднесення. Вдалий час, аби вкласти гроші у нерухомість і розпочати ремонт. Під загрозою може опинитися ваш шлюб. Не дозволяйте родичам втручатися у ваші справи.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Ви працьовиті і наполегливі. Знаєте, чого хочете досягти. Будьте готові працювати удвічі більше, ніж раніше. Те, що заробите цього тижня, годуватиме місяць.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Виставляйте на продаж свої речі. Виручите більше, ніж сподіваєтеся. Не варто купувати нерухомість. Зачекайте з ремонтом. Наведіть порядок на балконі. Займіться утеплення квартири чи будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці п'ять знаків зодіаку відчують себе улюбленцями долі – фінансовий гороскоп на вересень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Маєте шанс примножити статки. Купівлю авто краще перенести на другу половину тижня. Поверніть старий борг. Укладений шлюб буде міцним, якщо молодята будуть матеріально незалежними одне від одного.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Всі, хто захоче, цього дня здобуде своє. Не щаститиму тільки лежням. Середа принесе зміни у фінансовій сфері. У четвер таланитиме вченим. Винаходи зроблять вас знаменитими.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Частіше відкладайте хатні справи заради спілкування з дітьми. Рідні жадатимуть вашої уваги. Не втрачайте голову через нових знайомих. Вони видаватимуть себе не за того, ким є насправді.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Цього тижня не варто купувати смартфони. Вони служитимуть ненадійно. Запрошуйте коханих на побачення. Пропозицію руки і серця краще перенести на жовтень.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Сумувати не дадуть друзі. Частіше запрошуйте їх у гості. Ваше серце відкрите до почуттів. Ви часто закохуватиметеся. Не поспішайте освідчуватися.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Уникайте любовних трикутників. Наживете собі ворогів. Залишайтеся вірними своїм партнерам. Не варто розпочинати навчання. Запам'ятати щось буде важко. Не беріть на роботу нових працівників. Їхній досвід вас не задовольнятиме.

В Україні триває "бабине літо", а початок справжньої осені очікується у жовтні. Синоптикиня здивувала прогнозом.

Зараз ви читаєте новину «Ці п'ять знаків отримають усе і одразу – гороскоп на 25 вересня – 1 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути