неділя, 01 жовтня 2023 08:10

Ці п'ять знаків купатимуться у славі і грошах - гороскоп на вихідні

Ці п'ять знаків купатимуться у славі і грошах - гороскоп на вихідні
У суботу попрацюйте в саду. Можна вирушити в невеликий похід. Фото: pixabay.com

Вихідні 30 вересня і 1 жовтня будуть багаті на події. Таланитиме винахідникам. Навіть дрібні видумки здаватимуться іншим шедеврами. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"У суботу не сидітиметься на місці, - говорить астрологиня. - Займіться наведенням ладу в домі чи офісі. Попрацюйте в саду. Можна вирушити в невеликий похід. Але пам'ятайте про підвищену небезпеку травмування цього дня. Менше говоріть, більше працюйте фізично. Так можна буде уникнути неприємних зіткнень з негативно налаштованими людьми. Протягом суботи може непокоїти головний біль. Майте при собі знеболювальне. Більшість зустрічей краще планувати на неділю. Цей день буде спокійним. Сходіть в гості, запрошуйте до себе приємне товариство. Приязне спілкування зарядить вас позитивом на весь день. Гастрономічні експерименти будуть вдалими. Тельці, Раки, Діви, Леви і Водолії купатимуться у славі і грошах. У ці вихідні вам варто загадувати бажання і робити усе для того, аби воно здійснилося якомога швидше".

Овен (21 березня – 20 квітня)

На вихідних варто оновлювати гардероб. Візит до перукаря чи візажиста заплануйте на суботу. Відчуття смаку не підведе.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Це вдалий час для шопінгу. Не витрачайте усе. Частину заробленого віддайте на благодійність. Допоможіть матеріально родинам, чиї близькі воюють. Все добре повернеться до вас сторицею.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не опустіть шанс познайомитися з цікавою людиною. Іти на побачення краще наступного тижня. Зараз ефективною буде переписка.

Рак (22 червня – 22 липня)

Грошей у кишені стане більше. Не варто планувати вечірку. Самі ж її зіпсуєте. Вам зараз хотітиметься спокою. Використайте усі можливості для укріплення матеріального становища. Подумайте, як можна вигідно вкласти свої кошти.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Виникне бажання похвалитися своїми досягненнями. Не перебільшуйте власних чеснот. Говоріть правду або промовчіть. Чим менше ви розповідаєте, тим краще підуть ваші справи.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Жадатимете спокою. Задумайтеся, як би хотіли змінити своє життя. Частину заробленого відкладіть на подарунки. Дні народження святкуватимуть батьки та друзі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затемнення 2023: коли і де його буде видно

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Будьте готові ризикувати і робити те, чого не доводилося раніше. Ефективність роботи залежатиме від вашого самопочуття. Якщо візьметеся за справи у гарному настрої, все піде як по маслу.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Ніколи не пізно самовдосконалюватися. Ви маєте усі шанси зробити черговий крок до кар'єрного росту. Це вдалий час для переговорів і робочих нарад. Вечір суботи присвятіть дітям. Вони потребують вашої уваги. У неділю варто поїхати на екскурсію чи влаштувати невеличкий сімейний пікнік.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Багато справ розпочнете, але довести до ладу не вдасться жодну. Досить позбавляти себе відпочинку. Присвятіть ці вихідні подорожі та зустрічам з друзями. Відвідайте родичів, яких давно бачили.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Можна розпочинати ремонт чи реконструкцію приміщення. Майстри здивують вас імпровізацією. Їхні ідеї вигідно підкреслять усі переваги вашої оселі.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Достатньо натхнення і можливостей, аби досягти якомога більше. Робота приноситиме вам задоволення. Рідні підуть на зустріч і візьмуть на себе частину домашніх обов'язків.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Будете джерелом натхнення для друзів. У ваше життя прийде справжнє кохання. Виходьте частіше на люди, не відмовляйтеся від побачень.

У жовтні багато хто відчує приплив сил та натхнення. З'являться ідеї на мільйон. Астрологиня розповіла, яким чотирьом знакам слід приготуватися до найщасливішого періоду у їхньому житті.

Зараз ви читаєте новину «Ці п'ять знаків купатимуться у славі і грошах - гороскоп на вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути