Ексклюзиви
середа, 14 червня 2023 06:01

Ці два знаки зодіаку мають шанс стати казково багатими – гороскоп на 14 червня

Ці два знаки зодіаку мають шанс стати казково багатими – гороскоп на 14 червня
Тельці і Риби матимуть успіх у будь-якій справі. Фото: pixabay.com

14 червня уникайте зустрічі з неприємними персонами. Вони зіпсують настрій і виб'ють вас із колії. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Ця доба дасть можливість спокійно й розмірено займатися звичною роботою, - говорить астрологиня. – Місяць спадає. Виникає природне зниження працездатності. Винахідники й конструктори натхненно створюватимуть нові моделі, продукуватимуть нестандартні рішення. Цього дня народжуватимуться геніальні ідеї. Таланитиме й представникам творчих професій. Люди потребуватимуть краси й гармонії. Романтичні знайомства будуть вдалими. Можна призначати перше побачення, пропонувати руку й серце. Гарний час для початку оздоровчих процедур. Подбайте про корисне харчування й здоровий режим дня. Тельці і Риби матимуть успіх у будь-якій справі. Скористайтеся шансом стати казково багатими".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Зараз не можна мовчати. Оберіть для себе шлях, яким плануєте рухатися далі. Доведеться захищати інтереси свої та родини. Часто ставитимуть перед вибором. Не йдіть на змову із власною совістю.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Нагадають про себе проблеми із нерухомістю. Доведеться шукати житло для оренди. Переїзд на нове місце проживання заплануйте на вихідні. З'ясуйте стосунки з коханими без криків. Будьте відвертими одне з одним.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Пошкодує той, хто поспішатиме. Не упустіть можливості систематизувати знання і навички. Наведіть лад у справах. Увечері надійдуть кошти, на які ви не розраховували. Можна купувати меблі для кухні.

Рак (22 червня – 22 липня)

Справи налагодяться після обіду. Легко буде організувати переговори, відрядження, весілля. Підвищується агресивність тварин. Обережно із безпритульними собаками і чужими домашніми улюбленцями.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Зростають вимоги до вас. Більше заявити про себе зможуть ті, хто працює у команді. Годі займатися балачками. Час зібратися і взяти на себе відповідальність за справи в компанії. Вводьте коханих у сферу своїх інтересів. Спільні справи зроблять вас ближчими.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Зустрінете багато нових знайомих, які підходитимуть вам за інтересами. Почуватиметеся щасливим серед однодумців. У другій половині дня плануйте переговори. Грошей стає більше. Їхній розумний розподіл допоможе згодом примножити заощадження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джинс, плісе та максимальні розрізи: трендові спідниці сезону

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

До подій цього тижня ставтеся, як до дарунку долі. Усе, що відбувається, сприймайте із усмішкою. Не засмучуйтеся, якщо не встигли на маршрутку. Транспорт може застрягнути у заторі чи потрапити в аварію. Проводьте більше часу з коханими. Не обіцяйте того, чого робити не збираєтеся. Прислухайтеся до власного серця.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Відчуєте, як те, що вдавалося легко, раптом стає непідйомним. Ваші ініціативи гальмуватимуться. Зберігати працездатність буде непросто. Листування із новими знайомими в інтернеті переросте у бурхливий роман.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Зачекайте із обіцянками партнерам. Дотримати їх не вдасться. Це зіпсує стосунки. Уникайте залицянь до одружених. Участь у любовному трикутнику додасть проблем.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Ефективність роботи залежатиме від людей, які працюють пліч-о-пліч. Подбайте, аби у вашому оточенні були ті, на кого можна покластися. Не поспішайте витрачати свої заощадження. Краще притримати частину коштів на осінь. Тоді вдасться використати їх більш вигідно.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Справи підуть угору. Поруч будуть надійні партнери і люди, що готові підтримувати вас. Грошей вистачатиме для вільного планування економіки. Вчасно сплачуйте рахунки, аби не наразитися на штрафні санкції.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Багато що вдаватиметься. Демонструйте свої здібності. Згодом вас помітять і заробітки зростуть. Знайомство на вулиці та у транспорті принесе неочікуваний результат. На вихідних отримаєте запрошення на побачення.

З 12 по 18 червня не довіряйте обіцянкам. Обставини завадять вашим партнерам дотриматися слова. Астрологиня назвала знаки, для яких цей тиждень стане найкращим у році.

Зараз ви читаєте новину «Ці два знаки зодіаку мають шанс стати казково багатими – гороскоп на 14 червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути