вівторок, 26 грудня 2023 09:10

Ці два знаки будуть на піку слави – астрологиня приголомшила прогнозом

Ці два знаки будуть на піку слави – астрологиня приголомшила прогнозом
Справи Овнів і Дів рвонуть угору. Відчуєте себе сильними та незалежними. Фото: pixabay.com

26 грудня намагайтеся менше говорити, більше діяти. Заповніть свій день невеликими справами. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Матимемо повню, - каже астрологиня. - Загострюються всі конфлікти й проблеми. Мудрі рішення приходять запізно. Тож цей вівторок важко назвати ефективним. Про щось глобальне думати не час. Похід по крамницях вийде невдалим. Гроші спливуть за водою. Куплені речі не служитимуть довго. Перенесіть шопінг на середу. Є ризики глобальних збоїв у роботі комп'ютерів та засобів зв'язку. Надійно зберігайте важливу інформацію. Не час шукати собі пару. Метеозалежні люди почуватимуться зле. Гіпертонікам необхідно слідкувати за артеріальним тиском. Не перевантажуйте себе. Овни і Діви будуть на піку слави. Ваші справи рвонуть угору. Відчуєте себе сильними та незалежними".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Вас регулярно перевірятимуть на відданість і чесність. Обставини сприятимуть кар'єрному росту. Допомагатиме артистичність. Вдало перевтілюватиметеся, аби відповідати середовищу, яке оточує.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Народжуватимуться діти, що стануть точною копією своїх батьків. Ви тішитиметеся їхнім успіхам. Закоханість, яка прийде під кінець року, стане найяскравішою у житті. Не перевантажуйте організм. Легко буде кинути пити та палити.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Ламатиметься техніка, губитимуться цінні речі. Не переймайтеся через втрати. Господь відводить від вас усе те, що вам не потрібне. Заручіться терпінням і сприймайте це як урок.

Рак (22 червня - 22 липня)

Не проґавте сильного та надійного спонсора. Будьте готові поступитися власними амбіціями заради досягнення поставлених цілей. Розбагатієте самі і дозволите покращити матеріальні умови людям навколо вас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому світить заможне життя та кар'єрний ріст - фінансовий гороскоп на січень

Лев (23 липня - 23 серпня)

Годі себе обманювати. Зніміть рожеві окуляри, аби не видавати бажане за реальне. У нових знайомих бачитимете лише позитив. Через це впустите у своє коло непорядних людей. Не зраджуйте старих друзів.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Партнери хотітимуть офіційної реєстрації стосунків. Ви віддаватимете перевагу цивільним шлюбам. Закладайте фундамент і купуйте житло. Це час гніздування.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Здаватиметься, що звідусіль намагаються перекрити вам кисень. Залишитеся сам на сам зі своїми потребами. Усе здаватиметься недоречним і невчасним. Ваші ідеї або запізно з'являтимуться, або виявляться занадто сирими. Добре обдумуйте, перш ніж озвучити їх.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Важко вестиметься тим, хто звик отримувати усе й одразу. До втрат і знахідок ставтеся, як до підказок долі. З вашого оточення зникнуть люди, які не один рік ускладнювали життя. Насолоджуйтеся святковою атмосферою. Вигідними будуть придбання велосипедів та автомобілів.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Зменшуйте свою активність та ініціативність. Допустите менше помилок, якщо діятимете під чиїмось керівництвом. Багато уваги потребуватимуть діти. Вкладайте у них свій час і наприкінці року побачите зміни у поведінці і навчанні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щасливчики року: для кого 2024-й буде надзвичайно багатим та успішним

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Зачекайте із придбанням авто чи земельної ділянки. Важко підуть перемовини з потенційними бізнес-партнерами. Брати шлюб краще у лютому. Тоді не помилитеся із вибором. Легко наставатиме вагітність.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Коли купуєте авто чи житло, не женіться за розкішшю, віддайте перевагу зручності. Вам запропонують підвищення. Заробітна плата помітно зросте. Зараз не час тягнути із відповіддю. Вчасно скажіть "так". Кохані будуть вашими друзями та однодумцями.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Отримаєте усе те, на що заслуговували роками. Грошей не буде багато, але вони надходитимуть вчасно і ви ні в чому собі не відмовлятимете.

Астрологиня зробила прогноз на останній тиждень року і розповіла, кому він принесе багато грошей і подарунків.

Зараз ви читаєте новину «Ці два знаки будуть на піку слави – астрологиня приголомшила прогнозом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути