четвер, 27 жовтня 2022 06:00

Чиї справи підуть як по маслу – гороскоп на 27 жовтня

Чиї справи підуть як по маслу – гороскоп на 27 жовтня
Вдало йтиме торгівля. Похід по крамницях краще планувати на другу половину дня. Фото: pixabay.com

27 жовтня не варто довіряти інтуїції. Тверезий розрахунок і прагматичний підхід до справ буде набагато ефективнішим. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"До обіду більшість справ не вдаватиметься, – говорить астрологиня. – Особливо якщо йдеться про старт нових проєктів, початок рекламної кампанії, презентацію нових ідей. Навряд чи вдасться справити позитивне враження на аудиторію. Зламати й зіпсувати буде легше, ніж налагодити. Не слід освідчуватися в коханні або будувати плани. Краще вестиметься у вечірню годину. У Стрільців, Терезів і Риб справи підуть як по маслу. Вдалою буде торгівля. Похід по крамницях також краще планувати на другу половину дня. А візит до косметолога слід скасувати. Вас не задовольнить його робота. До перукарні йдіть після 8 листопада".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Зміняться умови оплати праці. Варто погодитися на пропозицію керівництва про перехід на дистанційну роботу. Значно більше встигатимете. Не забувайте про коханих. Пишіть їм теплі повідомлення протягом дня.

Телець (21 квітня – 20 травня)

День перевірить, чи ви людина слова. Не чекайте вказівок. Самі беріться за невідкладні справи. Результат приємно здивує. Заробите більше, ніж сподівалися. Заощаджуйте. Ближче до нового року вдасться купити нерухомість для себе чи дітей.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Зберігати фінансову стабільність щодня важче. Відмовтеся від спонтанних покупок в інтернеті. Зачекайте з вибором авто чи велосипеда.

Рак (22 червня – 22 липня)

Більше уваги присвятіть підліткам. Без вашої уваги діти, молодші брати й сестри потраплятимуть у неприємності. Створіть затишок в оселі – оновіть меблі й техніку. Варто купувати автомобілі, але зачекати з пошуком нерухомості.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Усі навколо активно перекручуватимуть факти, пліткуватимуть і брехатимуть. Справи рухатимуться мляво. Не бажано відкривати підприємства, презентувати результати своєї роботи й гучно заявляти про себе. Вразити когось не вдасться.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Позбудьтеся мотлоху. У життя прийдуть нові люди й речі. Знайомства й зустрічі переростуть у романтичні стосунки. Більше часу проводьте на природі. Краще вирушити на дачу і попрацювати біля землі. Потішить урожай яблук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клімат змінився на європейський. Синоптик пояснив, якою буде зима в Україні

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Кризові моменти позаду. Та залишайтеся обачними. Це час ризикованої фінансової діяльності. Зміни на роботі спонукають вас замислитися над додатковим джерелом заробітку. Кохані постануть перед вибором. У їхньому житті з'явиться нова симпатія. Стережіться конкурентів.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вам обіцятимуть високі заробітки, але всієї суми не отримаєте через помилки в розрахунках. Не дозволяйте себе ошукати. Попросіть коханих залишити вас на самоті. Якщо стосунки зайшли в глухий кут, візьміть паузу для роздумів.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Грошей у гаманці побільшає. Уранці купуйте смартфони й телевізори, увечері – пральні машини й пилососи. Утримайтеся від критики дітей. Зараз вони потребують ваших порад. Переберіть речі в шафі. Позбудьтеся того, що не носите роками. Лікуйте затяжні кашель і нежить.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Подавайте нужденним. Залишайтеся чуйними до чужої біди. Ви самі створюєте вакуум навколо себе. Самотою жити не затишно. Не відштовхуйте вірних партнерів. Не перебувайте довго в гарячій ванній. Перегріватися зараз не можна.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Призначайте побачення. Говоріть про свої почуття. Зачекайте з поширенням сенсаційних новин. Вони виявляться вигадкою. Відчуйте себе бажаними й коханими. Насолоджуйтеся життям.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Від подій цього дня залежатиме ваше найближче майбутнє. Тож не засиджуйтеся вдома. Шукайте однодумців і впевнено рухайтеся вперед. Гроші поволі йтимуть до ваших рук. Для одержання бажаної суми треба докласти зусиль.

Листопад – найвдаліший для придбання нерухомості й пошуку роботи. Астрологиня розповіла, хто розбагатіє і знайде хорошу роботу.

Зараз ви читаєте новину «Чиї справи підуть як по маслу – гороскоп на 27 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути