Ексклюзиви
вівторок, 11 квітня 2023 06:00

Ці чотири знаки зодіаку отримають усе, чого забажають – гороскоп на 11 квітня

Ці чотири знаки зодіаку отримають усе, чого забажають – гороскоп на 11 квітня
Левам і Стрільцям, Близнюкам і Козерогам щаститиме на кожному кроці. Фото: pixabay.com

11 квітня – день яскравих особистостей. Будьте готові продемонструвати свої найсильніші сторони. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Вдалими будуть офіційні зустрічі та переговори, - говорить астрологиня. – . Пам'ятайте, віра в успіх веде до перемоги. Особливо важливим буде цей день для керівників. Час укладання вигідних угод. Левам і Стрільцям, Близнюкам і Козерогам щаститиме на кожному кроці. Ви отримаєте усе, чого забажаєте. Творчі особистості переживатимуть кризовий період. Не слід розпочинати ремонтні роботи. Справа затягнеться. Приділіть більше уваги спортивним заняттям. Залишайтеся тверезими. Початок нового курсу лікування відкладіть до середи".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Ваші очікування не будуть реалізовані. Підводитимуть люди, від яких залежатиме ваша заробітна платня. Стережіться опіків. Не поспішайте, зосередьтеся на дорозі, коли перебуваєте за кермом.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не робіть нічого на зло, бо завдасте шкоди самі собі. Додаткових фінансових навантажень ваш бюджет не витримає. Альтернативні джерела заробітків зараз неабияк виручатимуть.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Отримаєте цікаві фінансові пропозиції. Але пристати на них краще увечері середи. Часу на особисте життя – обмаль. Але ви не опустите нагоди розпочати нові стосунки.

Рак (22 червня – 22 липня)

Ревнуватимете коханих до їхніх друзів і співробітників. Не будьте швидкими на розправу. Бо втратите довіру партнерів. Налягайте на кисломолочні напої. Це покращить роботу кишково-шлункової системи.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Реалізуйте свої бажання від ранку. Ви багато на що спроможні. Не втомлюйтеся мріяти і прагнути. Поруч буде багато друзів та колег, готових допомогти. Беріться лише за надійні фінансові проєкти.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Годі йти на авантюри. Ризик виправданий не буде. Постраждає ваша кишеня та авторитет. Помітного підвищення заробітків годі чекати. Намагайтеся не втратити того, що маєте. Не продавайте нерухомість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чотири сонячні і місячні затемнення 2023 року: точні дати та їхній вплив на українців

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Ставтеся до всього, що відбувається, як до повчання. Не виношуйте глобальних планів. Бракуватиме терпіння і стриманості під час розмови з батьками та коханими. Не несіть напруження додому.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Будете спокійними і виваженими. Це допоможе досягти більшого, ніж сподівалися. Уникайте спонтанних покупок в інтернет-магазині. Зможете запобігти відтоку коштів. Вечори будуть багаті на знайомства. Є шанс зустріти цікавого друга.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Вдалий період, аби чогось навчитися. Краще підуть справи, пов'язані із освоєнням нових навичок. Вчіться водити авто, малювати, вишивати. Гроші надходитимуть стабільно і вчасно. Не затримуйтеся на роботі допізна. Більше часу проводьте з тими, кого любите.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Відкриєте у собі не один талант. Це призведе до позитивних змін на роботі. Грошей вистачатиме, аби придбати до Великодня усе, що треба. На вас чекають цікаві знайомства. Не затримуйтеся вдома.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Поясніть рідним, що зараз хочете відпочити від гостей та настирливих відвідувачів. Важливі грошові операції плануйте на вечір. Навіть одноманітна робота зараз вам подобатиметься. З задоволенням залишатиметеся на самоті і вправно виконуватимете свої обов'язки.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Надійдуть цікаві повідомлення, які стосуються вашого найближчого майбутнього. Отримаєте звістку про спадок. Не беріть товарів на виплату. Це вдалий період, аби придбати посудомийку, холодильник чи будь-яку іншу техніку для дому.

Астрологиня приголомшила гороскопом на тиждень. Життя Тельців, Терезів і Водоліїв неймовірним чином зміниться на краще.

Зараз ви читаєте новину «Ці чотири знаки зодіаку отримають усе, чого забажають – гороскоп на 11 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути