Ексклюзиви
вівторок, 25 липня 2023 06:00

Ці чотири знаки зодіаку опиняться у списку ЩАСЛИВЧИКІВ - гороскоп на 25 липня

Ці чотири знаки зодіаку опиняться у списку ЩАСЛИВЧИКІВ - гороскоп на 25 липня
Не варто сидіти на місці в очікуванні кращих часів. Триває період досягнення результатів. Фото: pixabay.com

25 липня бракуватиме часу на особисте життя. Відмовтеся від справ, які не є терміновими. Додаткові підробітки не виправдають ваших сподівань. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це день корисної інформації та ділових контактів, - говорить астрологиня. – Вівторок створить сприятливі обставини для завершення розпочатих раніше справ. Не варто сидіти на місці в очікуванні кращих часів. Триває період досягнення результатів. Час відправлятися у відрядження чи на зустріч з потенційними партнерами. Людям щаститиме у дорозі. Перемовини йтимуть жваво. Але остаточні домовленості краще приймати у середу. Тельці, Терези, Діви та Скорпіони опиняться у списку щасливчиків. Зранку можна розсилати резюме, подавати рекламні оголошення, йти на співбесіду щодо працевлаштування. Але не варто шукати своєї пари".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Кидати стосунки напризволяще небезпечно. Без підтримки з вашого боку вони довго не триватимуть. Не вносьте у подружнє життя зайвого драматизму. Шануйте і цінуйте одне одного.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Відчути себе господарем ситуації не вдасться. Почуєте на свою адресу чимало зауважень. Доводьте свою правду не словами, а справами.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Тиждень подарує багато цікавих несподіванок небайдужим і легким на підйом людям. Подорожуйте. Дискутуйте. Висувайте сміливі гіпотези. Вашому прогресу можуть заважати лише власна нерішучість і лінь.

Рак (22 червня – 22 липня)

Гарно справи підуть в студентів та слухачів різних курсів. Для початку навчання найкраще підійде понеділок. Добре заробити зможуть наполегливі і терплячі. Надмірна самовпевненість заважатиме вам об'єктивно оцінювати події.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Це вдалий період, аби досліджувати свій родовід. Дізнаєтеся багато сімейних таємниць. Багато цікавого знайдете в архівах. Приглядайтеся до людей, яких зустрічатимете під час відряджень і подорожей. Зустрінете людину, з якою захочете проводити усі дні та вечори.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Удача супроводжуватиме щодня. Невеликі епізодичні надходження грошей допоможуть купити усе, що планували. Скористайтеся сезонними розпродажами. Вам личитимуть нові сукні та взуття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для яких трьох знаків липень стане найбагатшим та найуспішнішим місяцем у році – фінансовий гороскоп

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не заздріть. Досить перейматися, скільки грошей у чужих кишенях. Це тільки зіпсує настрій. Робота гальмуватиметься, усе навколо дратуватиме. Перечекайте. Незабаром справи підуть угору. Вам вдасться добре заробити.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Серед маси ідей важко буде знайти найкращу. Почуватиметеся розгубленими. Не переносьте зустрічі. Доробіте те, що відкладали протягом липня. Результат вам сподобається. Отримаєте гарну винагороду.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Тиснутимуть нагальні справи. Вам постійно нагадуватимуть, що ви щось комусь обіцяли, та не зробили. Не зважайте на тиск. Робіть те, що планували. У пріоритеті будуть ваші бажання.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не скупіться на компліменти. Заново переосмислите особисті якості коханих. Влаштуйте романтичну вечерю. Не зайвим буде вкотре освідчитися милим.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Все вдаватиметься з першого разу. Гарну суму зуміють заробити ті, хто присвячуватиме справам більше часу. Будьте опорою для коханих і старших родичів.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Матимете те, чого бажаєте. Вдало складуться справи у будівельників, дизайнерів та водіїв. Ваші заробітки зростуть. Буде вдосталь замовлень. Виграєте, якщо використаєте усі можливості для досягнення своєї мети.

Астрологиня дала вражаючий прогноз на 24-30 липня. Вона розповіла, кому цей місяць наостанок підкине грошей і цікавих пригод.

Зараз ви читаєте новину «Ці чотири знаки зодіаку опиняться у списку ЩАСЛИВЧИКІВ - гороскоп на 25 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути