четвер, 10 серпня 2023 06:00

Ці чотири знаки відчують себе суперуспішними у роботі та особистому житті – гороскоп на 10 серпня

Ці чотири знаки відчують себе суперуспішними у роботі та особистому житті – гороскоп на 10 серпня
Леви та Козероги, Раки та Діви відкриють перед собою нові перспективи. Фото: pixabay.com

10 серпня не будуйте великих планів на майбутнє. Живіть тут і зараз, насолоджуйтеся кожним моментом, який дарує вам доля. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не змінюйте основного напрямку діяльності, але вивчайте іноземні мови і займайтеся самоосвітою, - говорить астрологиня. – Це найкращий час, аби попрощатися зі шкідливими звичками. Леви та Козороги, Раки та Діви відкриють перед собою нові перспективи. Ці чотири знаки відчують себе суперуспішними у роботі та особистому житті. Присвячуйте більше часу справам, які любите. Успіх усміхнеться сміливим і працьовитим".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Якщо планували придбати нерухомість, зачекайте. Продавці завищуватимуть ціну. Ваші заробітки зростають. Це час випробування для шлюбу. Не дозволяйте родичам втручатися у ваше особисте життя.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Знайомств буде багато, але у тривалі стосунки це не переросте. Подружжя, які довго не могли завагітніти, стануть батьками. Це гарний час для народження дітей.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

До перукаря ідіть у четвер вранці. Це невдалий час для ремонту у квартирі, придбання меблів, косметичних операцій на обличчі та шиї. Бережіть шкіру від травм та опіків. Вона погано загоюватиметься.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не бажано презентувати результати своєї роботи і гучно заявляти про себе. Вразити когось буде важко. Вдалий час для вибору нової кухонної техніки. Купувати чи здавати у ремонт автомобіль краще на вихідних.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Гроші надійдуть вранці. Їх вистачатиме і на святкування днів народжень, і для поповнення заощаджень. Вдалих покупок не буде. Тому обирати техніку, взуття та одяг не слід. Кохані наполягатимуть на своєму. Поступіться у малому, аби відчути себе переможцем у чомусь більшому.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Одноманітність у стосунках з обранцями буде викликати нудьгу. Переслідуватиме відчуття, що ви більше віддаєте, ніж здобуваєте. Не намагайтеся щось радикально змінити у своєму житті. На вихідних ваші взаємини налагодяться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому цей тиждень приготував купу сюрпризів і фінансовий успіх – гороскоп на 7-13 серпня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не дозволяйте іншим вас дезорієнтувати. Прислухатися до чужих порад зараз – це нашкодити собі. Робіть так, як підказує серце. Не заставляйте себе відповідати на дзвінки людей, які відволікають від роботи і постійно усім не задоволені.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Це чудовий час, аби купувати взуття на осінь. Не економте. Від того, наскільки комфортно вашим ногам, залежатиме ваше самопочуття. Вечір виявиться багатим на цікаві зустрічі. Не проґавте свій зоряний час.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Тривожний сон зробить вас неспокійним протягом першої половини дня. Не зациклюйтеся. Відганяйте від себе тривогу. Гарні новини з фронту додаватимуть сили та упевненості у завтрашньому дні. Дайте очам відпочити. Через постійне читання новин зі смартфону відчуєте різке погіршення зору.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Не забувайте про обідню перерву, коли працюєте в офісі. Вийдіть на прогулянку у парк. Зателефонуйте батькам. Фінансові питання вирішуйте після обіду. Тоді покупки будуть обдуманими та вдалими.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не намагайтеся когось перевиховати. Знадобиться уміння вислухати, підтримати і обійняти тих, кого любите. Рідні та друзі зараз потребуватимуть вашої розради. Розмір заробітку приємно здивує.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Сил і натхнення достатньо, аби гори звернути. Не бійтеся перешкод. Зараз ви хазяїн свого життя. Не покладайтеся на чийсь досвід. Своїми руками будуйте власне майбутнє.

Серпень – місяць великих амбіцій і сподівань. Астрологиня зробила фінансовий прогноз на місяць і назвала чотири знаки, які нюхом чутимуть, де лежать гроші.

Зараз ви читаєте новину «Ці чотири знаки відчують себе суперуспішними у роботі та особистому житті – гороскоп на 10 серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути