Ексклюзиви
неділя, 10 вересня 2023 06:01

Ці чотири знаки успіх супроводжуватиме на кожному кроці – гороскоп на 9-10 вересня

Ці чотири знаки успіх супроводжуватиме на кожному кроці – гороскоп на 9-10 вересня
Сильними та успішними себе відчують Леви, Діви, Скорпіони та Водолії. Фото: pixabay.com

9-10 вересня – час особливих зустрічей і розмов.

Вдасться знайти співрозмовника, з яким почуватиметеся на одній хвилі. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Місяць спадає, знижується працездатність, - говорить астрологиня. – Не бажано цими днями планувати щільного графіку зайнятості. Бракуватиме сил. Дозвольте собі провести ці вихідні ліниво. Господині створюватимуть кулінарні шедеври. Тож можна влаштувати маленьке гастрономічне свято. Радуватимуть діти. Спілкуйтеся більше з малечею. Схильні до песимізму люди можуть відчувати депресивні настрої. Нагадає про себе проблемна шкіра. Непокоїтиме поява вугрів на тілі. Зверніться за порадою до косметолога. Не плануйте оновлення програмового забезпечення на комп'ютерах та інших ґаджетах. Можна загубити важливу інформацію. Сильними та успішними себе відчують Леви, Діви, Скорпіони та Водолії. Цв чотири знаки успіх супроводжуватиме на кожному кроці".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Доки інші вагатимуться, ви прийматимете рішення. Результат приємно здивує. Вам підвищать зарплатню. Планувати великі покупки краще на вечір суботи. Щаститиме на якісні товари та низькі ціни.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Зберіть у кулак свою волю. Вам під силу здолати труднощі. Чим більше справ заплануєте на суботу, тим успішнішими відчуєте себе. Самопочуття залежатиме від того, що їсте. Віддавайте перевагу молочним продуктам.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Помітними стануть помилки, яких припустилися на початку осені. Щоб залагодити їх, доведеться відмовитися від вихідних. Не провокуйте на сварку батьків та літніх родичів. Суботу краще провести наодинці.

Рак (22 червня – 22 липня)

Насолоджуйтеся бабиним літом. Частіше гуляйте. Можна дозволити собі щось смачненьке. Зберіться на шашлик чи завітайте у кафе. Кухарі у ці вихідні будуть особливо винахідливими. На вас чекають кулінарні шедеври.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Ходіть на побачення. Ваше серце відкрите до почуттів. Часто закохуватиметеся, але з освідченням не поспішайте. Свою половинку маєте шанс зустріти наступного тижня.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Важко буде діяти, бо всі охоче втручатимуться у ваше життя. Опирайтеся вмовлянням друзів, колег і родичів. Нарешті відчуєте себе господарем ситуації. Ви прийматимете мудрі рішення і зумієте добре заробити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці чотири знаки почуватимуться найкраще – гороскоп на 4-10 вересня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

У магазин іти не варто. Продавці нав'язуватимуть товари, на які ніколи б не витратили грошей. Уникайте кредитів. Втома спровокує підвищення артеріального тиску. Не варто іти на спортивний рекорд.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Підведе бажання похвалитися своїми результатами. Тримайте язика за зубами. Особливо коли кортить поділитися з іншими своїми планами. Не втрачайте голову через нових знайомих. Бережіть тих, кого любите. У неділю чекайте на дзвінок від особливої людини. Це підніме настрій і надихне на продуктивний тиждень.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Це час дивовижних змін. Вдасться вигідно придбати річ, ціни на які раніше здавалися непідйомними. Усе вдаватиметься без особливих зусиль. Правда і успіх – на вашому боці.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Кажіть людям правду. Брехня вилізе боком. Фінансові операції плануйте на другу половину суботи. Коли укладаєте домовленості, стежте, під чим ставите підпис. Вдалий час, аби здавати на права.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не нехтуйте пропозицією попрацювати у вихідні. Понаднормова робота не буде гідно оплаченою. Уважніше ставтеся до коханих. Не ігноруйте їхнього прохання про відверту розмову. Вдасться більше дізнатися одне про одного.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Цікавих фінансових пропозицій буде обмаль. Але зарплата надходитиме вчасно. Вихідні не підходять для того, аби щось розпочинати. Не варто повертатися на старе місце роботи чи відновлювати стосунки. Незабаром пошкодуєте про це. Краще займіться справами, які любите.

Астрологиня приголомшила фінансовим прогнозом на вересень. Вона назвала п'ять знаків зодіаку, які відчують себе улюбленцями долі.

Зараз ви читаєте новину «Ці чотири знаки успіх супроводжуватиме на кожному кроці – гороскоп на 9-10 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути