Ексклюзиви
пʼятниця, 01 вересня 2023 06:00

Ці чотири знаки стануть казково багатими - гороскоп на 1 вересня

Ці чотири знаки стануть казково багатими - гороскоп на 1 вересня
Не годуйте себе пустими обіцянками, тоді не залишитеся розчарованими. Фото: pixabay.com

1 вересня люди бачитимуть віщі сни. У них отримають підказки, що і як робити далі. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Гроші надходитимуть вчасно, - говорить астрологиня. – Головне – правильно їх розприділити. Те, що ще добре вдавалося вчора, раптом почне буксувати. Буде багато перепон на шляху до мети, яку ви собі ставите. Наберіться терпіння. Скоро усе почне вдаватися. Перший день осені проведіть спокійно. Місяць спадає. Меркурій ретроградний. Бракуватиме сил і натхнення. Для нових звершень ця доба не є сприятливою. Відмовтеся від проведення рекламних акцій. Приділіть час плануванню свого життя на місяць вперед. Не шкодуйте за минулим. Більше часу проведіть з дітьми. Вони потребуватимуть вашої підтримки та розради. Казково багатими стануть Тельці, Раки, Діви та Козороги".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Цей місяць багато в чому нагадуватиме попередній. Поки не варто розширювати бізнес чи відкривати нову справу. Вкладені гроші не зможете повернути. Свою половинку маєте шанс зустріти у далекій поїздці. Будьте готові жити деякий час на дві країни.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Довіртеся інтуїції. Доля відводитиме вас від неприємностей. Сміливо йдіть на навчальні курси. Засвоєні знання будуть у нагоді. Вдалий час для оновлення гардеробу.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не варто викликати ревнощі у коханих. Вони у відповідь можуть відреагувати агресивно. Тим, хто обирає між двома партнерами, доведеться зробити вибір. Ризикуєте залишитися на самоті.

Рак (22 червня – 22 липня)

Будьте уважними до свого оточення. Не розпатякуйте чужі таємниці. Стежте за курсом валют. Від цього залежатимуть ваші покупки. Відмовтеся від солодощів. Це позитивно позначиться на фігурі.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Час оновити гардероб, змінити зачіску, записатися на йогу чи у спортзал. Початок осені підкине грошенят і цікавих пропозицій.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Вагання – ваш ворог. Беріться за справи, у яких впевнені. Сил та досвіду вистачить, аби впоратися з усім на найвищому рівні. Не варто іти до суду, купувати нерухомість і здавати аналізи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таке кохання випадає раз на століття – любовний гороскоп на вересень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не годуйте себе пустими обіцянками, тоді не залишитеся розчарованими. Ви звикли постійно мчати вперед. Цього дня доведеться трохи пригальмувати. Не спішіть витрачати раніше зароблені кошти на безглузді речі. Це дні марнотратства.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Запропонують хороший підробіток. Не поспішайте звільнятися з роботи. Погоджуйтеся на сумісництво. Відкривати бізнес краще самотужки. Надійного партнера поки годі шукати. Радників буде багато, але краще звернутися до консультанта, який поділиться своїм досвідом за гроші. Результат від цього буде набагато кращий.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Працьовитості і терпіння буде замало. Удача може відвернутися від вас у найнеобхідніший момент. Не прагніть добитися чогось самотужки. Заручіться підтримкою колег та своєї команди.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Приємний збіг обставин підніме настрій і дозволить досягти усього, що запланували. Відчуєте себе королем ситуації. До вас прислухатимуться. Щедро діліться власним досвідом.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не намагайтеся стати відомим та авторитетним за рахунок знайомства з іншими людьми. Цим заплямуєте свою репутацію. Найкраще справи підуть після обіду. Перегляньте список завдань, які ставили на осінь. Більше часу проводьте з дітьми.

Риби (21 лютого – 20 березня)

На початку осені ви шукатимете сенс буття. Дехто може на кілька місяців податися до іншої країни. Відвідайте старих приятелів. Згадайте, що робило вас щасливим раніше. Спробуйте повернутися до цих справ.

Астрологиня здивувала фінансовим прогнозом на вересень. Дізнайтеся, які знаки швидко розбагатіють і зароблятимуть більше за інших.

Зараз ви читаєте новину «Ці чотири знаки стануть казково багатими - гороскоп на 1 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути