Ексклюзиви
вівторок, 24 лютого 2009 08:14

Черновецький захворів на запалення легень

Черновецький захворів на запалення легень

Леонід Черновецький перебуває на лікуванні в закордонній клініці з попереднім діагнозом "запалення легень".

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Лікарі встановили меру столиці попередній діагноз – "запалення легень".Причиною захворювання медики називають переохолодження організму внаслідок тривалого перебування на відкритому повітрі. Для того, щоб пройти курс необхідних процедур, Черновецький офіційно пішов у відпустку, йдеться в повідомленні прес-служби КМДА. Проте лікарі не виключають, що призначене лікування дозволить меру Києва ще до закінчення офіційної відпустки повернутися на роботу.

За інформацією прес-служби, мер Києва почувається добре, його стан здоров"я дозволяє працювати з документами – зокрема, проектом бюджету і програмою соціально-економічного розвитку столиці на 2009 рік.

Черновецький за узгодженням з президентом України Віктором Ющенком з 19 лютого по 21 березня відбув у щорічну відпустку.

Вчора, 23 лютого, ЗМІ повідомили, що Черновецький перебуває в Ізраїлі і відпочиває на Мертвому морі, в одному з елітних готелів.

Минулого року Леонід Черновецький увійшов до рейтингу "найхворобливіших" політиків, складеному наприкінці лютого 2008 року.

Тоді київський міський голова захворів після бійки з главою МВС Юрієм Луценком, яка сталася 18 січня 2008 року. Вірне оточення мера з посиланням на лікарів повідомляло, що симптоматика черепно-мозкової травми передбачає прояви ускладнень на 3-5 діб після травмування. Вже 11 лютого Черновецький сказав журналістам: "Мене довго не було на публіці. Я був на лікарняному - це і є причина. Я просто аналізував ситуацію, що сталася, і хотів зрозуміти, що відбулося, і більше нічого".

За матеріалами УНІАН, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Черновецький захворів на запалення легень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути