понеділок, 02 лютого 2009 15:51

Черновецький захистить киян від "нелюдських вимог Кабміну"

Київський міський голова Леонід Черновецький має намір підвищити контроль за якістю послуг житлових організацій, а також спрямувати роботу київської влади "на забезпечення максимального захисту малозабезпечених киян". Про це йдеться в коментарі Л.Черновецького.

"Я маю намір встановити жорсткий контроль за роботою жеків у Києві, – завив він. – Кияни повинні отримувати якісні комунальні послуги своєчасно та в повному обсязі. Робота столичної влади спрямована на збереження і розвиток міської інфраструктури та комунікацій, як би не стромляли нам палиці в колеса представники Кабміну. І завжди головним пріоритетом для нас буде захист малозабезпечених киян від бездарних дій уряду, який фактично намагається поставити на коліна місцеве самоврядування".

Київський міський голова відзначив, що незважаючи на колосальні вилучення з київського бюджету, столична влада не залишить без уваги проблеми соціально уразливих громадян.

"Кожен киянин, який належить до соціально уразливої категорії громадян, – сказав Л.Черновецький, – кожен малозабезпечений пенсіонер, інвалід буде захищений київською владою. Ми знаємо поіменно кожного з 550 тисяч чоловік, яким буде забезпечено захист від нелюдських вимог Кабміну з підвищення комунальних тарифів. Для них тарифи не піднімуться на жодну копійку. І кожен киянин з цієї категорії одержить лист від мене з роз"ясненням позиції київської влади з цього питання".

Л.Черновецький заявив, що київська влада знаходитиме нові шляхи для наповнення міського бюджету, щоб "покрити ті вилучення зі столичного бюджету, що провів Кабмін".

"Величезні кошти – близько 7,5 млрд. гривень – Кабмін виймає з кишені киян цього року, – сказав Л.Черновецький. – Це прирівнюється до бюджетів кількох обласних центрів. Уряд фактично відбирає у киян всі надбавки та доплати – в т.ч. муніципальні пенсії, доплати лікарям і вчителям. Усе це відбувається на тлі подорожчання газу та розкрученої інфляції. Ми не сидітимемо склавши руки, і спрямуємо всі зусилля на те, щоб міський бюджет було виконано, а кияни були соціально захищені", повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Черновецький захистить киян від "нелюдських вимог Кабміну"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути