понеділок, 26 січня 2009 10:27

Черновецький вирішив заробляти на розміщенні реклами в ліфтах

Київська міська державна адміністрація вирішила ввести плату за розміщення реклами в ліфтах житлових будинків.

Про це повідомила прес-служба міськадміністрації з посиланням на відповідне розпорядження адміністрації.

Цим розпорядженням адміністрація затвердила порядок розрахунку плати за розміщення реклами в ліфтах і порядок її розміщення.

Таким чином, плата за розміщення реклами складається з разового платежу за видачу дозволу на її розміщення і щомісячних платежів за використання рекламної площі.

Вартість дозволу на розміщення реклами в ліфтах 6-10-поверхових будинків становитиме: для формату А4 400 гривень, для формату А3 - 2 тис. гривень, для формату А2 - 4 тис. гривень.

Для розміщення реклами в ліфтах будинків вище ніж 10 поверхів вартість дозволу становитиме: для формату А4 - 500 гривень, А3 - 2,5 тис. гривень, А2 - 5 тис. гривень.

Щомісячна плата за використання рекламної площі в ліфтах 6-10-поверхових будинків становитиме за формат А4 - 50 гривень, А3 - 250 гривень, А2 - 500 гривень, у ліфтах будинків вище ніж 10 поверхів - 60, 300 і 600 гривень відповідно.

Для одержання дозволу замовник рекламних послуг має подати заяву в житлово-експлуатаційну організацію (ЖЕК) з макетом місця розташування рекламного щита і його ескізу.

Дозвіл замовник має також погодити з організацією, яка обслуговує ліфт.

Адміністрація зазначає, що кошти, отримані від розміщення реклами в ліфтах, будуть направлятися на ремонт і заміну міських ліфтів.

У житлових будинках Києва всіх форм власності нараховується 19,453 тис. ліфтів, з них 9,462 тис. (48,6%) - до 20 років експлуатації, 3,57 тис. (18,4%) - від 20 до 25 років експлуатації, 6,421 тис. (33%) працюють більше ніж 25 років.

Ліфти в Києві обслуговують компанії "Укрліфтсервіс", "ОТІС" і районні комунальні підприємства.

Як повідомлялося, в Україні діє більше ніж 86 тис. ліфтів, 32% з них проробили більше ніж 25 років, повідомляють Українські Новини

Зараз ви читаєте новину «Черновецький вирішив заробляти на розміщенні реклами в ліфтах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути