Ексклюзиви
четвер, 05 березня 2009 10:38

Черновецький відхрестився від своїх "космічних" ідей

Черновецький відхрестився від своїх "космічних" ідей

Мер Києва Леонід Черновецький "відхрестився" від всіх прийнятих ним раніше податків і зборів, заявивши, що цих указів просто не було. Про це він повідомив в інтерв"ю "Газета по-киевски".

"Я з усією відповідальністю хочу запевнити всіх киян: поки я мер, в Києві не з"явиться жодного нового податку або збору. Жодної моєї ініціативи з цього приводу не було, і немає!", - заявив Черновецький.

Жодної моєї ініціативи з цього приводу не було, і немає!

За словами мера, коли країна охоплена глибокою економічною кризою, аморально вводити які-небудь додаткові податки і збори.

"Навпаки, всі мої дії і дії моєї команди направлені на те, щоб допомогти людям в цей складний час, зберігши соціальні виплати і вводячи різні нові пільги", - сказав він.

Також Черновецький заявив, що його скандальні укази просто не існують.

"Київ як був, так і залишається, і буде надалі найстабільнішим містом в країні. Поліклініки і лікарні Києва лікують людей так само, як і раніше, ніяких нововведень тут немає. Житлово-комунальні тарифи, не дивлячись на зростання цін на газ, залишаються найнижчими в Україні, і, не дивлячись на тиск уряду, ми знаходимо можливості їх не підвищувати. Ніяких платних ліній, ніякого платного в"їзду, а тим більше, платного входу на кладовища, ніяких податків на двері, антени, пластикові вікна в Києві немає, і не буде", - підсумував він.

Також Черновецький заперечив свою причетність до встановлення в Києві гральних автоматів з написом "Благодійний приз "Столиця".

"Всі кияни прекрасно знають, як я ненавиджу їх і все, що пов"язане з гральним бізнесом!" - сказав Черновецький.

Мер нагадав, що неодноразово власними руками розбивав конфісковані гральні автомати в присутності журналістів.

Як повідомлялося, у Києві в рамках благодійної муніципальної акції почалося встановлення гральних автоматів із символікою міста й написом "Благодійний приз "Столиця". Автомати встановлюються в підземних переходах і на підходах до станцій метро.

Нагадаємо, 4 березня в Секретаріаті Президента заявили, що на сьогоднішній день всі платні ініціативи, впроваджені київською міською владою, скасовані.

За матеріалами: Українські новини, "Газета по-киевски"
Зараз ви читаєте новину «Черновецький відхрестився від своїх "космічних" ідей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути