вівторок, 15 грудня 2009 15:11

Черновецький серед зими купує газонокосарки на 10 мільйонів

Черновецький серед зими купує газонокосарки на 10 мільйонів

Незважаючи на кризу та десятиградусний мороз, мер Києва Леонід Черновецький планує закупити газонокосарок на 10 мільйонів гривень.

Про це заявив один із лідерів Блоку Кличка Дмитро Андрієвський, коментуючи пропозиції щодо корегування програми соціально-економічного розвитку Києва на 2009 рік, повідомляє прес-служба депутата.

За інформацією політика, відповідне розпорядження вже підготовлене чиновниками Черновецького.

"При цьому значні кошти заплановано зняти з інших важливих для міста напрямків. Наприклад, більше 8 мільйонів гривень - із капіталовкладень у Дарницьке лісопаркове господарство, а саме - з будівництва пожежного депо та двох лісових кордонів", - зазначив Андрієвський.

Крім того, за словами депутата, 800 тисяч гривень знімається з реконструкції парку "Юність", 700 тисяч - із реконструкції парків біля кінотеатру "Тампере", 875,6 тисячі гривень - зі скверу по вулиці Мартиросяна.

"Ці кошти перерозподіляються "у зв"язку з неможливістю їх освоєння". Виникає питання: чому за 10 місяців року не були проведені відповідні роботи з реконструкції та благоустрою зелених зон?", - дивується депутат.

За словами Андрієвського, йому не зрозуміло, чому серед зими купівля газонокосарок чи іншої спеціальної техніки для догляду за об"єктами зеленого господарства стала актуальнішою, ніж будівництво пожежного депо.

"Замість того, щоб пропонувати масові скорочення працівників освіти та культури, головне фінансове управління могло б спрямувати неосвоєні кошти на потреби бюджетників. Це покращило б ситуацію у Києві значно ефективніше, ніж нові газонокосарки", - наголосив Андрієвський.

За матеріалом Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Черновецький серед зими купує газонокосарки на 10 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути