четвер, 08 квітня 2010 20:45

Черновецький розповів скільки він за рік заробив мільйонів

Черновецький розповів скільки він за рік заробив мільйонів

Київський міський голова Леонід Черновецький подав свою декларацію про доходи за 2009 рік.

Як повідомляється на офіційному сайті Леоніда Черновецького, в порівнянні з минулим роком, доходи Київського міського голови зменшилися. Так, в 2008 році мер Києва, згідно з поданою ним в ДПАУ декларації заробив 268 мільйонів гривень - така сума, як наголошується в повідомленні, була отримана в основному завдяки продажу контрольного пакету акцій Правекс-банку. А в 2009 році мер Києва заробив 3,2 мільйони гривень.

У декларації наголошується, що в гаражі мера, як і раніше чотири автомобілі: Rolls-Royce, два Mercedes-benz, і раритетний автомобіль ГАЗ-14 (Чайка), куплений минулого року на аукціоні з продажу службових машин Київміськадміністрації.

Розширилася, згідно з декларацією, житлоплоща міського голови. Крім будинку в Кіровограді і приміщення в Житомирі, з"явилася ще квартира.

"Я вже не перший рік публікую свою декларацію і того ж вимагаю від своїх підлеглих - це нормальна європейська практика", - зазначив Леонід Черновецький.

Як повідомлялося раніше, екс-перший заступник мера Києва Ірена Кільчицька в минулому році заробила 21 мільйон гривень, що в 50 разів більше, ніж у 2008 році - 435 тисяч гривень. Про це йдеться в її декларації про доходи за 2009 рік.

Цензор.нет

Зараз ви читаєте новину «Черновецький розповів скільки він за рік заробив мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути