понеділок, 13 вересня 2010 11:18

Через земельний скандал "Буковель" можуть закрити для туристів

Через земельний скандал "Буковель" можуть закрити для туристів
ТОВ "Скорзонера" (с.Поляниця, Івано-Франківської обл.), власник відомого гірськолижного курорту "Буковель", на частину майна якого минулої п"ятниці було накладено арешт, не виключає можливості консервації діяльності комплексу у разі не вирішення конфлікту.

"Керівництво висловлювалося, що інвестор може зупинити фінансування і припинити свою діяльність", - відзначив начальник відділу маркетингу та реклами "Скорзонера" Володимир Юзюк.

За його словами, зараз компанія веде переговори з керівництвом Івано-Франківської облдержадміністрації. При цьому він відзначив, що компанія є одним з найбільших інвесторів в області.

"Зараз керівництво чекає подальших дій (з боку Генеральної прокуратури та ОДА - ред.). Вважаємо даний демарш випадковим. Таких інвесторів (як" Скорзонера "- ред.) в області більше немає", - зазначив Юзюк.

У вихідні низка українських ЗМІ розповсюдили інформацію про арешт начальника Головного управління Державного комітету України із земельних ресурсів (Держкомзем) в Івано-Франківській області Юрія Добровольського, а також про арешт земельних ділянок комплексу "Буковель".

Тим часом, як уточнив Юзюк, мова йде про арешт частини майна комплексу, яке було передано компанією "Скарзонера" третім особам.

Державний комітет України із земельних ресурсів на початку липня 2010 тимчасово відсторонив від виконання обов"язків начальника Головного управління Держкомзему в Івано-Франківській області Ю. Добровольського. За словами голови Івано-Франківської ОДА Михайла Вишиванюка, на його адресу надійшло "більше 100 скарг на роботу управління земельних ресурсів в районах".

ТОВ "Скорзонера" підконтрольна групі "Приват" (Дніпропетровськ).
Інтерфакс
Зараз ви читаєте новину «Через земельний скандал "Буковель" можуть закрити для туристів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути