середа, 17 лютого 2010 17:15

Через пожежу подружжя вистрибнуло з п"ятого поверху (ФОТО)

Сьогодні близько десятої ранку в місті Кременчук Полтавської області на вулиці Карла Маркса почала горіти багатоповерхівка. Зайнялася квартира на четвертому поверсі.

Заступник начальника Кременчуцького міського управління МНС Віталій Навроцький повідомив, що у квартирі на той час були матір та донька.

"Жінки переказують, їм почулося ніби в квартирі під ліжком щось шарудить. Освітлення в кімнаті погане, тому вони узяли свічку. Оглянули куток та нічого там не знайшли. Після цього пішли до сусідньої кімнати дивитися телевізор. Одна з жінок тримала на руках кішку. Вона почала нявчати, нервуватися. Згодом почули, запах горілого з сусідньої кімнати", - розповів він.

За словами рятувальника, від полум"я свічки зайнялося покривало на дивані, інша постільна білизна. Жінки пробували загасити полум"я самотужки, але не змогли. Побігли під"їздом оповіщати сусідів про пожежу.

"У квартирі поверхом вище на той час була подружня пара, яка там мешкає, бабуся та дитина, - додав Навроцький. - Бабуся, коли почула про пожежу миттєво закутала дитину в покривало та вискочила назовні. Двері квартири відчинилися і повітряною тягою на сходову клітку та в квартиру потрапило багато диму. Він відрізав чоловікові та жінці вихід з квартири".

Подружжя перебралося в дальню кімнату, але вогонь з квартири четвертого поверху почав підійматися по балкону.

За якийсь час полум"я сягнуло п"ятого поверху. Чоловік та жінка вирішили стрибати з вікна.

"Першим стрибнув чоловік. На диво, він пошкодив лише руки, порізав обличчя. Впав на кучугуру снігу, котра пом"якшила падіння. Жінка впала просто на нього. Вона отримала незначний забій руки. Обох з місця пожежі забрали в Кременчуцьку міську лікарню", - зазначив Навроцький.

МНС-ники повідомили, що квартири від пожежі сильно не постраждали. На п"ятому поверсі вогонь частково пошкодив балкон, квартиру поверхом нижче також швидко загасили.

Фото telegraf.in.ua

Зараз ви читаєте новину «Через пожежу подружжя вистрибнуло з п"ятого поверху (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути