четвер, 09 серпня 2007 19:45

Через 5 років Росія знищить всі запаси хімічної зброї

Росія повністю і у призначений термін виконає узяті на себе зобов"язання зі знищення запасів хімічної зброї. Про це повідомив 9 серпня перший заступник міністра оборони РФ генерал армії Олександр Бєлоусов.

"Це серйозна тема і ставлення до неї також серйозне. Є повна упевненість, що до 2012 року всі запаси хімічної зброї на території Росії будуть знищені", - заявив Бєлоусов журналістам. Для цього Федеральному управлінню із безпечного зберігання і знищення хімзброї створені всі необхідні умови. Надаються кошти, частини і організації повністю укомплектовані фахівцями, об"єкти зі знищення хімзброї також стають до ладу вчасно.

За словами начальника Федерального управління із безпечного зберігання і знищення хімзброї генерал-лейтенанта Валерія Капашина, до кінця 2009 року Росія знищить 45% від усіх запасів хімічної зброї. "До кінця грудня, коли призначено закінчити третій етап виконання міжнародних зобов"язань зі знищення хімзброї, ми знищимо 45% усіх запасів хімічної зброї, а це - 18,5 тисяч тонн", - сказав генерал журналістам, передає РІА "Новости".
Зараз ви читаєте новину «Через 5 років Росія знищить всі запаси хімічної зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути