Ексклюзиви
четвер, 06 грудня 2007 13:39

Церемонію вручення Нобелівської премії вестиме Кевін Спейсі

Відомий американський актор Кевін Спейсі вестиме церемонію вручення Нобелівської премії, що відбудеться наступного тижня. Зірка "Краси по-американськи" замінить на святі актора Томмі Лі Джонса, який був змушений відмовитися від почесної пропозиції у зв"язку з неназваними проблемами особистого характеру, повідомили організатори церемонії.

На церемонії вручення Нобелівської премії 11 грудня Спейсі приєднається до актриси Уми Турман і вітатиме лауреатів з отриманням почесної нагороди. Лауреатами Нобелівської премії миру в 2007 році стали колишній віце-президент США Альберт Гор і члени Міжурядової групи експертів зі зміни клімату, повідомляє АР.

Організатори не повідомили, чому Джонс не зможе провести церемонію. Відомо лише, що актор і колишній віце-президент жили в одній кімнаті гуртожитку, коли вчилися в Гарвардському університеті. Учасниками заходу стануть Кайлі Міноуг, Аліша Кіз, Ені Леннокс і Мелісса Етерідж, що удостоїлася нагороди Американської кіноакадемії за пісню I Need to Wake Up до документального фільму Альберта Гора "Незручна правда".

Кевін Спейсі отримав номінацію на премію "Оскар" у 1996 році за роль другого плану в фільмі "Звичайний підозрюваний", в 2000 році він був визнаний кращим актором за роль в стрічці "Краса по-американськи".

Відзначимо, що серед лауреатів Нобелівської премії цього року - 11 людей і одна організація. Двоє лауреатів не візьмуть участі в церемонії за станом здоров"я і через похилий вік. Володар премії в області економіки - вчений із США Леонід Гурвіч, а також лауреат премії з літератури - англійська письменниця Доріс Лессинг не зможуть приїхати до Стокгольма, повідомляє NEWSru.com.

 

Зараз ви читаєте новину «Церемонію вручення Нобелівської премії вестиме Кевін Спейсі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути