субота, 06 липня 2019 07:01

Чекайте несподіванку: гороскоп на 6-7 липня

Чекайте несподіванку: гороскоп на 6-7 липня
На вихідних астролог радить більше уваги приділити здоров'ю. Фото: slavdelo.dn.ua

Вихідні 6 і 7 липня пройдуть насичено і жваво. Життя задаватиме шалений темп. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Люди часто потраплятимуть у складні нестандартні ситуації. Не варто впадати у відчай, - каже астролог. - Покличте на допомогу розум і логіку. Дійте послідовно. Виявляйте наполегливість у досягненні своєї мети. Саме час подолати протистояння у стосунках з рідними та коханими. Домовитися з опонентами буде легше, ніж зазвичай. Більше уваги приділіть своєму здоров'ю".

Овен

Ваші фінансові можливості обмежені. Проведіть ці дні вдома. Співвідносьте покупки з наявною сумою. Не робіть боргів. Кохані будуть ревнувати вас з найменшого приводу.

Тілець

Фінансові проблеми вирішуватимуться легко. Можна вільно планувати відпочинок. Зібралося багато термінових виплат. Сплатіть свої рахунки. Романтичного настрою не буде. Переважатиме бажання побути на самоті.

Близнюки

Невеликий прибуток суттєво не покращить вашого фінансового становища. По можливості підтримайте знайомих у скруті. Віддані гроші швидко повернуться до вас.

Рак

Додаткових витрат потребуватимуть молодші члени родини. Похід по крамницях буде невдалим. Перевіряйте якість куплених товарів. Планувати відпочинок з партнером не слід.

Лев

Грошей не бракуватиме. Побалуйте близьких смачненьким. Подбайте про культурну програму на вихідні.

Діва

Коштів буде вдосталь. Запросіть родину провести вихідні у парку розваг. Можна займатися майновим обміном. Поповніть свою колекцію. Виникатимуть сумніви у щирості почуттів коханих. Влаштуйте невеличку подорож для двох.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали топ-9 видів риби, які є найкориснішими для здоров'я

Терези

Не бажано відправлятися у подорож на вихідні. На вас чекають великі збитки у дорозі. Позичені речі повернуться зіпсованими. Стосунки з коханими зміняться на краще. Нехай ніхто не завадить вашому спілкуванню.

Скорпіон

Заощадження хай залишаються недоторканними. Незабаром вам доведеться покривати за рахунок зекономлених коштів дефіцит свого бюджету. Купуйте лише найважливіше.

Стрілець

Несподівано можуть надійти нові фінансові пропозиції. Слушними вони не виявляться. Помітно поповнити свій бюджет зможуть одиниці. Відпочиньте. Не час освідчуватися. Партнери можуть відмовити вам.

Козеріг

У вашому розпорядженні обмаль грошей. Не створюйте фінансового дефіциту. Не спокушайтеся на придбання уцінених товарів на розпродажі.

Водолій

Торговельні операції проходитимуть мляво. Придбані цими днями речі не служитимуть довго. Слідкуйте за зміною курсу валют.

Риби

Не зможете скористатися заробленими грошима на власний розсуд. На вашу підтримку розраховують близькі. Шукайте додаткові засоби економії. Подолайте свою сором'язливість. Говоріть близьким прямо про свої проблеми. Зверніться за порадою до старших членів родини.

У мережі з'явилися вражаючі фото сонячного затемнення, яке відбулося 2 липня. Ще одне затемнення цього літа - місячне - спостерігатимемо 16 липня.

Зараз ви читаєте новину «Чекайте несподіванку: гороскоп на 6-7 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути