Ексклюзиви
вівторок, 10 липня 2007 12:53

Чеченські бойовики підірвали БТР із російськими контрактниками

Троє військовослужбовців Внутрішніх військ МВС Росії загинули і ще п"ять отримали поранення при підриві БТР у Веденському районі Чечні.

Інцидент стався під час інженерної розвідки місцевості. Фугас, виготовлений з артилерійського снаряда калібру 152 мм, був підірваний на автошляху в двох кілометрах від селища Дишне-Ведено, після чого БТР-80 із російськими військовими обстріляли з автоматів.

У результаті вибуху та подальшого обстрілу загинули командир відділення, водій і сапер, Отримали поранення і були госпіталізовані двоє командирів відділень, двоє саперів і інструктор. Усі постраждалі були військовослужбовцями за контрактом, відзначає агентство. Сам БТР отримав механічні пошкодження.

Прокуратура Чеченської республіки порушила кримінальну справу за статтями 317 (посягання на життя співробітників правоохоронних органів) і 222 (незаконне зберігання, носіння, перевезення зброї, боєприпасів і вибухових речовин), передає у вівторок вранці РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Чеченські бойовики підірвали БТР із російськими контрактниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути