пʼятниця, 21 жовтня 2011 13:53

Чавес сказав, що почувається здоровим після лікування на Кубі

Чавес сказав, що почувається здоровим після лікування на Кубі

Президент Венесуели Уго Чавес відчуває себе абсолютно здоровим після проведення необхідних медичних процедур у Гавані, повідомив сам Чавес у Twitter.

"Я повністю вільний від своєї хвороби! Але, звичайно ж, я повинен буду стежити за своїм відновленням після неї!" - написав Чавес на своїй персональній сторінці.

Зараз Чавес перебуває в одному зі східних штатів країни. Він має намір взяти участь у богослужінні в подяку за своє спасіння і відвідати кілька населених пунктів.

У червні в Гавані лідерові Венесуели була зроблена операція з видалення злоякісної пухлини кишечника. Перші два курси хіміотерапії Чавес пройшов на Кубі. Третій курс, який завершився 3 вересня, він проходив у військовому госпіталі в Каракасі. Четвертий курс хіміотерапії Чавес знову проходив на Кубі.

Мексиканське видання Milenio Semanal опублікувало раніше інтерв'ю колишнього особистого лікаря Чавеса, який заявив, що не схильний до оптимізму щодо здоров'я лідера Венесуели. За його оцінкою, Чавесу залишилось близько двох років життя.

Кубинські лікарі вважають, що про одужання Чавеса можна буде говорити не раніше, ніж через два роки після курсу лікування.

Зараз ви читаєте новину «Чавес сказав, що почувається здоровим після лікування на Кубі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути