четвер, 26 листопада 2009 09:08

Чавес розповів, як до півночі теревенив з Кастро

Чавес розповів, як до півночі теревенив з Кастро
Президент Венесуели Уго Чавес відвідав з коротким візитом Кубу, під час якого зустрівся з лідером кубинської революції Фіделем Кастро і нинішнім лідером країни Раулем Кастро, повідомила ввечері в середу кубинська влада.

Неоголошений раніше одноденний візит Чавеса на Кубу відбувся у вівторок. У ніч на середу лідер Венесуели повернувся до Каракаса.

"Під час цього неофіційного візиту вдень у вівторок президент Венесуели поговорив з Фіделем Кастро" і взяв участь у спільному обіді, повідомило кубинське телебачення.

"У другій половині дня (вівторка) Чавес зустрівся з головою Держради (Куби) Раулем Кастро", - йдеться в зачитаному по телебаченню повідомленні влади.

Сам Чавес зазначив, що його зустріч з Фіделем тривала сім годин.

"Учора я здійснив блискавичний візит на Кубу; я провів сім годин з Фіделем, обговорюючи різні теми. Ми робимо це досить регулярно", - сказав Чавес, виступаючи в Каракасі.

Чавес також повідомив, що, перебуваючи на Кубі, він разом з Фіделем Кастро бачив у теленовинах сюжет про прибуття до Венесуели президента Ірану Махмуда Ахмадінежада.

"Ми бачили по телебаченню, як ти прибував (до Венесуели)", - сказав Чавес, звертаючись до Ахмадінежада під час церемонії зустрічі в президентському палаці Мірафлорес.

"Фідель мені сказав: передай Ахмадінежаду, що відвідати Венесуелу - те ж саме, що відвідати Кубу. Це одна родина", - сказав Чавес, виступ якого було показано кубинським телебаченням.

Після семигодинної бесіди з Фіделем, повідомив президент Венесуели, він відправився на зустріч з Раулем Кастро, котра тривала, за його словами, до півночі.

За повідомленнями кубинської влади, на зустрічі обговорювалися питання, пов"язані з проведенням наприкінці грудня цього року в Гавані саміту країн ALBA, а також двостороннє співробітництво.

"Візит президента Венесуели, як завжди, зустріли на Кубі з великим задоволенням. Зустрічі відбувалися у братській обстановці, яка вирізняє відносини між двома народами", - наголошується в повідомленні за підсумками візиту, повідомляє РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Чавес розповів, як до півночі теревенив з Кастро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути