четвер, 14 квітня 2011 09:09

Будинки заступників Попова: квартири за півмільйона та вілла біля моря

Квартири заступників голови КМДА Олександра Попова коштують від 130 до 500 тисяч доларів.

За даними газети Сегодня, найдорожча квартира в заступника голови КМДА з підготовки до Євро-2012 Анатолія Голубченка. Офіційно чиновник зареєстрований в квартирі на вулиці Козловського вартістю 500 тисяч доларів. Проте, як стверджують сусіди, заступник Попова там не проживає.

А живе Анатолій Голубченко з дружиною вже 12 років у будинку на вісім кімнат на березі Козинки в елітному селищі "Золоті ворота" в Кончі.

"З сусідами вітаюся, але знаю не всіх. Кожен живе своїм життям", - сказав він.

У свою чергу заступник голови КМДА Михайло Кучук в Києві живе на орендованій квартирі неподалік від мерії. У рідній же Одесі чиновник проживає разом з дружиною в елітному Шампанському провулку (5 хвилин до моря), а також орендує величезний будинок.

За словами Аркадія, сусіда Кучука, Михайла Ілліча тут бачили близько місяця тому: "Кучуки дуже замкнуто жили тут. Зараз за домом доглядає охоронець".

Крім того, земля і будинок в Одесі є і в його сина. За оцінкою одеського маклера Ігоря Груманта, загальна вартість володінь родини Кучука в Одесі може досягати $15 млн.

Ще один заступник Олександра Попова, Руслан Крамаренко за даними видання прописаний в одному з елітних будинків комплексу "Времена года", в якому середня вартість трикімнатної квартири близько 350 тисяч доларів.

"До цього сім'я Крамаренків жила на Оболоні. Де Руслан Михайлович бігав вздовж Дніпра вранці", - підкреслюється у публікації.

Зараз ви читаєте новину «Будинки заступників Попова: квартири за півмільйона та вілла біля моря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути