Ексклюзиви
четвер, 27 березня 2008 11:51

Бруні демонструвала Єлизаветі ІІ незвичний для себе скромний одяг (ФОТО)
5

Президент Франції Ніколя Саркозі прибув з дводенним офіційним візитом в столицю Великої Британії у супроводі своєї нової супутниці Карли Бруні. У аеропорту Хітроу їх зустрів принц Уельський і герцогиня Корнуольська.

За два дні колишня фотомодель Карла Бруні привернула до своєї персони більше уваги, ніж її чоловік. Приводом для цього став аукціон фотографій 1993 року, на яких нинішня перша леді Франції зображена голою. Стартова ціна знімка Карли Бруні, що буде виставлений на торги 10 квітня, - 4 тисячі доларів

Згідно наданої Елісейським палацом програмою, Карла Бруні присутня практично на всіх заходах візиту. Зокрема, вона побувала на прийомі у Королеви Великої Британії Єлизавети II і на зустрічі з прем"єр-міністром Гордоном Брауном.

З цією метою 40-річна новоспечена дружина глави французької держави декілька тижнів вивчала правила етикету, щоб належним чином поводитися в товаристві монарха.

Карла Бруні на всіх заходах виглядала дуже строго а подекуди навіть скромно. Перед відправленням до Великої Британії дружина президента привела в порядок свій гардероб. Карла, яка зазвичай одягається у Hermes зробила вибір на користь Dior. Так, на прийомі у Королеви Бруні зачарувала всіх своїми ніжками, які прикрасила черевичками від Dior.

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Карла Бруні заснула на прийомі у Єлизавети II


Зараз ви читаєте новину «Бруні демонструвала Єлизаветі ІІ незвичний для себе скромний одяг (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути