четвер, 18 вересня 2008 11:12

Бразилія закрила справу проти Березовського та пообіцяла завести нову

Верховний суд Бразилії закрив одну зі справ проти Бориса Березовського, пообіцявши, проте, незабаром відкрити іншу. Про це в середу повідомляє агентство AssociatedPress.

Згідно офіційній заяві, справа була закрита через те, що суддя не дозволив адвокатам Березовського опитувати свідків зі сторони звинувачення. Крім того, указується в заяві, також був відкликаний ордер на арешт російського мільярдера, виданий раніше бразильською прокуратурою.

Нагадаємо, керівництво підконтрольної Березовському компанії MediaSportsInvestment (MSI) підозрюється у фінансових махінаціях під час фінансування бразильського футбольного клубу "Корінтіанс". MSI, будучи спонсором команди, інвестувала великі суми в трансферну кампанію клубу, проте в певний момент гроші на рахунки команди поступати перестали. Окрім Березовського, у цій справі проходив співвласник MSI Кіа Джурабчіан, а також фінансовий директор інвестиційної групи Ноян Бедру.

Тим часом сам Березовський неодноразово заявляв про свою невинуватість, наполягаючи на тому, що звинувачення бразильської влади є частиною "політизованої кампанії" Кремля, направленої проти нього, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Бразилія закрила справу проти Березовського та пообіцяла завести нову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути