вівторок, 15 липня 2008 19:33

Брат Мадонни розкрив інтимні таємниці поп-зірки

Брат Мадонни розкрив інтимні таємниці поп-зірки
Мало кому відомий Крістофер Чікконе, але в зв"язці "брат поп-діви" його ім"я набуває значної ваги. Сьогодні в продаж поступить книга 47-річного Чікконе "Життя з моєю сестрою Мадонною".

Про Мадонну не писав тільки ледачий, але лише її брат може розповісти правдиву історію про життя зірки, зруйнувавши всі міфи, що вибудовуються десятками років, пише Фактnews.

Крістофер і Мадонна Луїза росли разом в штаті Мічіган і разом осягали ази танцю. Коли Мадонна вирушила до Нью-Йорку за багатством і славою, молодший братик пішов за нею.

З раннього дитинства, протягом багатьох років, на шляху становлення ікони поп-музики, Крістофер був незмінною довіреною особою Мадонни і жилеткою, в яку можна поплакатися. Він був її особистим помічником і костюмером, її художнім керівником і організатором турне.

Чикконе розповідає в своїх мемуарах, що співачка дійсно любить свого чоловіка Гая Річі, але не так сильно, як свою кар"єру і себе. "Я сподіваюся, що уроки Каббали навчили її розуміти те, що вона - не центр Всесвіту", - пише Крістофер Чікконе.

За словами брата Мадонни, співачка і її чоловік люблять один одного, не дивлячись на постійні чутки про їх розлучення. Він сподівається на те, що вони "пристрасно прив"язані один до одного" завдяки силі учення Каббали.

Мемуари Чікконе містять численні чутки про особисте життя співачки і анекдоти про її чоловіків, зокрема Шона Пенна, якого Мадонна називала "параноїдальним фріком".

Книга також демонструє знімки Брюса Уїлліса, що упадає за іншими жінками під час свого шлюбу з Демі Мур, а також Чікконе, який танцює з Мур в клубі, і Мадонну, що цілується в губи з Гвінет Пелтроу в передноворічну ніч, коли між Чікконе і Річі відбувся скандал.

Крістофер пише, що свідками цієї сцени стали відвідувачі закритої вечірки в одному з нічних клубів Майамі BarRoom: "Мадонна засунула язик глибоко в рот Пелтроу після того, як пара виконала недвозначний танець прямо на столі". Чікконе пише, що втручання Річі в справи співачки стало "похоронним дзвоном" у відносинах брата і сестри.

Представниця Мадонни Ліз Розенберг ніяк не прокоментувала новину про вихід біографії співачки. Проте, за деякими даними, Мадонна підозрює, що брат оприлюднить деякі зайві подробиці її життя. Нібито співачка недавно навіть зустрічалася з адвокатами в Лондоні і обговорювала можливість зупинити вихід книги.

Нова книга брата Мадонни з"явиться у крамницях 15 липня - за місяць до того, як співачка святкуватиме свій 50-й день народження.

Зараз ви читаєте новину «Брат Мадонни розкрив інтимні таємниці поп-зірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути