Ексклюзиви
понеділок, 25 січня 2016 03:17

Бойовики ІДІЛ оприлюднили відео з виконавцями терактів в Парижі

Бойовики ІДІЛ оприлюднили відео з виконавцями терактів в Парижі
Білаль Хадфі. Фото: The Telegraph

Міжнародне терористичне угрупування "Ісламська держава" поширило відео з вбивствами заручників, де катами є і виконавці паризьких терактів 13 листопада 2015 року.

Про це повідомила у своїй електронній версії лондонська газета The Daily Telegraph, передає ТСН.

Бойовики, які стоять за паризькими терактами, з'явилися в поширеному ІД відеоролику, в якому вони відрубують голови кільком невідомим заручникам.

Ролик був знятий до листопадових терактів, але був оприлюднений в неділю ввечері. За твердженням видання, один із катів - це терорист Білаль Хадфі, який підірвав себе біля стадіону Stade de France. Ще один бойовик на відео - Самі Амімур, ліквідований у ході поліцейського штурму концертного залу Bataclan.

"Хто б не стояв в рядах куффарів (ворогів - ред.), він буде метою наших мечів", - звучить у відео загроза, у той час як на екрані з'являються зображення Тауерського моста і собору Святого Павла в Лондоні.

У ролику також були показані фотографії прем'єр-міністра Великобританії Девіда Кемерона і спікера палати громад Джоном Беркоу, причому портрет останнього постав в якості мети, на яку наведено оптичний приціл.

Як відомо, у ніч на 14 листопада 2015 року у Франції сталася серія атак, внаслідок яких загинули 130 людей. Терористи захопили концертний зал Bataclan і розстріляли людей, які прийшли на концерт. Також влаштували вибухи біля стадіону Stade de France, де саме проходив матч футбольних збірних команд Франції та Німеччини. Також терористи здійснили напади на кілька ресторанів. Під час терактів були поранені близько 350 людей.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики ІДІЛ оприлюднили відео з виконавцями терактів в Парижі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути