вівторок, 08 червня 2010 13:58

Блискавка вбила дівчину за хвилину до заручин

Блискавка вбила дівчину за хвилину до заручин

Американець повів подругу на прогулянку в гори, збираючись в романтичній обстановці запропонувати їй руку і серце. Пропозицію чоловік зробити не встиг: поки він шукав відповідні слова, дівчину вбила блискавка.

Мешканець міста Ноксвіль (штат Теннессі) Річард Батлер збирався зробити пропозицію подрузі Беттані Лот. Як пише місцеве видання Asheville Citizen Times, він заздалегідь купив перстень і збирався запропонувати руку і серце в романтичній обстановці в горах, оскільки дівчина дуже любила гірські прогулянки.

Весь ранок йшов дощ, але до моменту прогулянки хмари розійшлися. Коли Батлер з подругою досягли вершини пагорба, погода знову різко зіпсувалася, стали гриміти блискавки. Як вважає американець, дівчину вразив останній, третій розряд блискавки з трьох, які послідували майже один за одним. Сам молодий чоловік отримав опіки третього ступеня.

"Вона навіть не скрикнула, я обернувся, а вона лежала на землі в декількох метрах", - розповів Батлер. "Я робив їй штучне дихання протягом 15 хвилин, намагався зателефонувати по її мобільному телефону, але нічого не виходило", - повідав убитий горем наречений.

Удари блискавок були настільки сильними, що Батлера, за його розповідями, розвернуло на 180 градусів і відкинуло на кілька метрів. Коли він прокинувся, то побачив, що його черевики димлять, а шкіра на ногах обпечена.

Свої останні слова дівчина вимовила за півхвилини до смерті. Милуючись пейзажем, дівчина звернулася до нареченого: "Подивися, як тут красиво".

Після удару блискавки у Батлера відмовили ноги. Він зумів доповзти до свого автомобіля і поїхав у найближчий населений пункт за допомогою. До приїзду рятувальників Батлер і троє місцевих жителів намагалися допомогти дівчині, але їхні зусилля були безрезультатними.

Infox

Зараз ви читаєте новину «Блискавка вбила дівчину за хвилину до заручин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути