середа, 03 лютого 2021 16:45

Біланівський комбінат передав Кременчуцькій лікарні 10 мобільних опромінювачів

Генеральний директор Біланівського гірничо-збагачувального комбінату, що входить до Групи Ferrexpo, Юрій Химич зустрівся з колективом Кременчуцької першої міської лікарні імені Овксентія Богаєвського на Полтавщині і вручив обладнання для лікувального закладу.

  Гендиректор Біланівського гірничо-збагачувального комбінату Юрій Химич зустрівся з колективом Кременчуцької першої міської лікарні імені Овксентія Богаєвського на Полтавщині і вручив обладнання закладу
Гендиректор Біланівського гірничо-збагачувального комбінату Юрій Химич зустрівся з колективом Кременчуцької першої міської лікарні імені Овксентія Богаєвського на Полтавщині і вручив обладнання закладу

Для неврологічного відділення підприємство передало 10 мобільних бактерицидних опромінювачів. Таке обладнання знадобиться у роботі кожного дня і дозволить убезпечити пацієнтів і медичний персонал, підвищити якість обробки і знезараження лікарняних приміщень. Це важливо в умовах пандемії коронавірусной інфекції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біланівський комбінат Ferrexpo передав медикам Кременчука захисні комбінезони

"Компанія Ferrexpo впроваджує проєкти в рамках корпоративної соціальної відповідальності в усіх сферах. Покращує інфраструктуру соціальних і освітніх об'єктів, спортивних установ тощо. Але зараз пріоритетом є підвищення якості обслуговування населення в лікувальних установах. Коли бракує засобів індивідуального захисту, устаткування і медикаментів, на допомогу приходить відповідальний бізнес, який реагує на запити медиків. Бо від них залежить життя кожного з нас. І ми не можемо залишатися байдужими", - прокоментував Юрій Химич.

Заступниця директора з медичної частини Вікторія Виповська зазначила:

"Від колективу лікарні висловлюю величезну подяку компанії Ferrexpo за постійну допомогу. Ми приймаємо вже четвертий комплект обладнання, який нам передають від Біланівського комбінату. Це мобільні лампи, які дозволяють знезаражувати повітря у приміщеннях з великою площею, а колове розміщення ламп сприяє збільшенню ефективності дезінцекції".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікарні Горішніх Плавнів отримали допомогу від Ferrexpo

"Ми просили допомоги у спонсорів, щоб мати можливість запобігти інфекційним захворюванням у наших інсультних пацієнтів в палатах і блоках інтенсивної терапії. Для нас також важлива профілактика вторинних інфекційних захворювань, пневмоній", - додала Ірина Піскунова, завідуюча неврологічним відділенням лікарні.

  Мобільні лампи дозволяють знезаражувати повітря у приміщеннях з великою площею
Мобільні лампи дозволяють знезаражувати повітря у приміщеннях з великою площею

Компанія Ferrexpo постійно відстежує ситуацію з рівнем захворюваності на коронавірус в регіоні, в якому підприємства ведуть свою виробничу діяльність, і оперативно реагує на потребу медичних установ не лише у Полтавській області, а і по всій України.

Ferrexpo - швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні. Основною діяльністю компанії є виробництво і експорт високоякісних залізорудних окатків, які використувуються у виробництві сталі. Ferrexpo є найбільшим виробником і експортером окатків серед країн колишнього СРСР. Поточні виробничі активи - Полтавський і Єристівський ГЗК. Ferrеxpo plc володіє 100% акцій Ferrexpo AG, якій, у свою чергу, належить 100% акцій Полтавського ГЗК і 100% акцій Єристівського ГЗК. У 2020 році компанія виробила 11,2 млн т залізорудних окатків. Основними споживачами продукції є сталеливарні підприємства з Австрії, Німеччини, Японії, Південної Кореї, Тайваню, Китаю, Словаччини, Чехії, Туреччини, В'єтнаму, а також США. Акції Ferrexpo котируються на основному майданчику Лондонської фондової біржі під тікером FXPO.

Зараз ви читаєте новину «Біланівський комбінат передав Кременчуцькій лікарні 10 мобільних опромінювачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути