вівторок, 19 січня 2021 12:47

Компанія Ferrexpo зросла в міжнародному рейтингу за соціальними, екологічними та управлінськими показниками

 

За підсумками 2020 року ESG (Environmental, Social and Corporate Governance) Rating Групи Ferrexpo – рейтинг, що вимірює стійкість компанії до ризиків у рамках екологічних, соціальних аспектів і корпоративного управління, – покращився з ВВ до рівня ВВВ, ґрунтуючись на останній оцінці рейтингового агентства MSCI – провідного постачальника інструментів і послуг зі сприяння прийняттю важливих рішень для світової інвестиційної спільноти (раніше відоме як Morgan Stanley Capital International).

За останні п'ять років рейтинг Ferrexpo підвищився завдяки стійким показникам у таких сферах, як:

- Поліпшення охорони праці та безпеки.

- Поліпшення управління персоналом.

- Поліпшення корпоративного управління.

- Зменшення викидів вуглекислого газу.

"Ferrexpo приділяє багато уваги та інвестує значні кошти не тільки в модернізацію виробництва, а й в екологічні та соціальні проєкти, а також у програми з навчання і поліпшення умов праці персоналу. Ми раді, що наші старання приносять позитивні результати і таке визнання, як присвоєння цього рейтингу", – зазначили у компанії.

  Рейтинг групи Ferrexpo, що вимірює стійкість компанії до ризиків в рамках екологічних, соціальних аспектів і корпоративного управління, покращився з ВВ до рівня ВВВ
Рейтинг групи Ferrexpo, що вимірює стійкість компанії до ризиків в рамках екологічних, соціальних аспектів і корпоративного управління, покращився з ВВ до рівня ВВВ

Нагадаємо, що рейтинг агентства MSCI ESG призначений для вимірювання стійкості компанії до довгострокових, істотних для галузі ризиків у рамках екологічних, соціальних аспектів і корпоративного управління (ESG). Агентство MSCI ESG Research використовує засновану на правилах методологію виявлення лідерів і відстаючих галузі з урахуванням їхньої схильності до ESG ризиків, а також того, наскільки ефективно вони управляють цими ризиками в порівнянні з аналогічними компаніями. Рейтинг також оцінює пайові цінні папери та цінні папери з фіксованим доходом, кредити, пайові інвестиційні фонди, фонди, що торгуються на біржі та країни.

За додатковою інформацією звертайтеся до:

Ferrexpo:

Rob Simmons [email protected] +44 207 389 8305

MAINSTREAM:

Svetlana Sverchkova [email protected] +38 067 238 4946

Агентство MSCI (www.msci.com) є провідним постачальником інструментів і послуг зі сприяння прийняттю важливих рішень для світової інвестиційної спільноти. Маючи більш як 50-річний досвід у галузі досліджень, даних і технологій, MSCI сприяє прийняттю більш ефективних інвестиційних рішень, допомагаючи клієнтам розуміти й аналізувати ключові фактори ризику та прибутковості, а також впевнено створювати більш ефективні портфелі. MSCI пропонує кращі галузеві рішення, засновані на дослідженнях, які використовуються клієнтами для кращого розуміння і підвищення прозорості інвестиційного процесу.

Ferrexpo – швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні. Основною діяльністю компанії є виробництво й експорт високоякісних залізорудних окатків, що використовуються у виробництві сталі. Ferrexpo є найбільшим виробником і експортером окатків серед країн колишнього СРСР. Поточні виробничі активи – Полтавський та Єристівський ГЗК. Ferrеxpo plc володіє 100% акцій Ferrexpo AG, якій, у свою чергу, належить 100% акцій Полтавського ГЗК і 100% акцій Єристівського ГЗК. У 2020 році компанія виробила 11,2 млн т залізорудних окатків. Основними споживачами продукції є сталеливарні підприємства з Австрії, Німеччини, Японії, Південної Кореї, Тайваню, Китаю, Словаччини, Чехії, Туреччини, В'єтнаму, а також США. Акції Ferrexpo котуються на основному майданчику Лондонської фондової біржі під тікером FXPO.

Зараз ви читаєте новину «Компанія Ferrexpo зросла в міжнародному рейтингу за соціальними, екологічними та управлінськими показниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути