неділя, 06 грудня 2009 18:41

Берлусконі заперечує свій зв"язок з мафією затриманням її ватажків

Берлусконі заперечує свій зв"язок з мафією затриманням її ватажків

В суботу поліція Італії затримала двох ватажків мафії, які вважаються другими і третіми за значущістю членами сицилійського злочинного угруповання.

28-річний Джанні Ніччі був виявлений в квартирі, розташованій за декілька сотень метрів від головного суду Палермо на Сицилії. "Людину номер три" в мафії 74-річного Гаетано Фіданцаті затримали на вулиці в Мілані на півночі країни.

Про подробиці арешту членів мафії розповів прем"єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі.

"Це краща відповідь на весь наклеп, який зводять безвідповідальні люди, які кидають бруд в Італію", - заявив Берлусконі журналістам.

У свою чергу глава МВС Роберто Мароні відзначив, що, якщо влада продовжуватиме в тому ж дусі, імен в списку з 30 найбільш розшукуваних злочинців Італії незабаром не залишиться.

Звинувачення на адресу Берлусконі та сенатора Марчело дель Утрі прозвучали в п"ятницю на слуханнях по апеляції на вирок останньому. Як розповів суду Гаспаре Спатуцца, засуджений до довічного покарання за вбивства, про сприяння з боку політиків йому в 1993 році повідомив ватажок сицилійської мафії ДжузеппеГравіано.

Нагадаємо, дель Утрі був засуджений в 2005 році до дев"яти років ув"язнення за "конкретну і дуже значну" економічну і політичну допомогу сицилійській мафії, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Берлусконі заперечує свій зв"язок з мафією затриманням її ватажків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути