субота, 08 грудня 2012 22:53

Берлусконі повертається в політику через почуття відповідальності

Берлусконі повертається в політику через почуття відповідальності

Екс-глава італійського кабміну Сільвіо Берлусконі має намір брати участь у майбутніх в 2013 році парламентських виборах. "Не можу сказати, що мені не вистачало палацу Кіджі. Я повертаюся виключно через почуття відповідальності", - пояснив політик.

За його словами, правоцентристська партія "Народ свободи" "шукала нового лідера, але не знайшла нікого, яким був він сам у 1994 році". Варто відзначити, що для 76-річного Сільвіо Берлусконі це вже шості вибори, передає ІТАР-ТАРС.

Раніше представники "Народу свободи" формально вийшли із парламентської більшості, що підтримує технічний уряд Маріо Монті. На думку місцевих спостерігачів, це кілька прискорить терміни проведення нових виборів - очікується, що вони пройдуть 10 березня.

Тим часом, стало відомо, що від лівого центру Сільвіо Берлусконі буде протистояти П'єр Луїджі Берсані, який переміг на праймеріз Демократичної партії.

Зараз ви читаєте новину «Берлусконі повертається в політику через почуття відповідальності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути