Ексклюзиви
четвер, 21 лютого 2008 10:26

Березовський обнімає блондинок, а любить - Росію

Березовський обнімає блондинок, а любить - Росію
Для людини, життя якої постійно знаходиться у небезпеці після втечі з Росії від помсти президента Путіна, олігарх Борис Березовській виглядав на рідкість розслабленим на недавньому світському прийомі у лондонському готелі Dorchester Hotel.

Можливо, причиною цьому була його чарівна супутниця, з якою він провів велику частину вечора і яка не є його дружиною.

На вечірці, влаштованій дизайнером, підприємцем і світським левом сером Девідом Танга на честь недавно привласненого йому звання лицаря, 62-річного Березовського супроводжувала приваблива блондинка на ім"я Анніка Анцверіна.

"Вони багато обнімалися, - розповідає очевидець. - Вона не прийшла з ним, але стала шукати його, як тільки прийшла. Весь вечір вони провели разом".

Березовській зараз одружений утретє на темнокосій російській красуні Олені, яка молодша за нього більш як на двадцять років. Березовській, який нібито заплатив 10 мільйонів фунтів за будинок в Сурреї, де зараз живе Олена, говорить про свої колишні шлюби: "Кожного разу моє кохання кінчалося. Кохання стає звичкою після того, як народилися діти. Кожен чоловік і жінка повинні хвилюватися, що його або її партнер зустріне когось, перед ким його або її гормони не можуть встояти".

Одна з подруг олігарха додає: "Жінки закохуються в нього, тому що він дуже розумний, дуже цікавий і гарний у  ліжку. Але по-справжньому він любить тільки одну річ — Росію", повідомляє Daily Mail.

Зараз ви читаєте новину «Березовський обнімає блондинок, а любить - Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути